Svampar Chantereller från parasiter

Share Tweet Pin it

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Testad kattkattslosion på mig själv. Jag kommer inte säga att jag är mycket nöjd. Den första veckan drack jag en tinktur av färska svampar. Men mitt tålamod kom snabbt till ett slut, gick vidare till de krossade torra svamparna. Läkemedlet är inte snabbt, de första parasiterna började bara komma ut en vecka och inte särskilt aktivt. Ingen förbättring av hälsan observerades. Det fanns dock ingen negativ reaktion från kroppen heller, och tack för det. Efter 20 dagar gick jag för att ta prov. Det visade sig att självmedicin inte hjälpte. Bara en liten del av parasiterna kom ut ur kroppen. Förutom att experimentera med en självbehandling uppnåddes inte, har gått till speciella preparat.

Enligt min åsikt är fördelarna och effektiviteten hos torkade kantareller som ett anthelmintiskt medel kraftigt överdriven. De hjälpte mig bara hälften, om jag kan säga det. Med de enklaste rundormarna till slutet för att klara och kunde inte. Jag köpte ett kilo torkade svampar, har hört talas om deras utmärkta antiparasitiska egenskaper, särskilt eftersom jag gillar svampar väldigt mycket. Hon malade in i damm, från vilken hon gjorde infusion, brygga en tesked pulver med ett glas kokande vatten och håller efter det under värmepanna i en timme. Och den här bryggan bör druckas varje natt i tre veckor, nödvändigtvis tillsammans med sedimentet. Drycken visar sig vara konstig: det luktar svamp, men smakar helt fräsch, men utan motsatt.
Han märkte inte några obehagliga känslor eller biverkningar från det, ingen halsbränna, ingen mage störningar, inga allergiska reaktioner, ingen laxerande effekt, som med vissa fytoterapipreparat. Och i början var hon direkt nöjd med framgångarna: symptomen på zlagostovannosti började passera, klåda, oregelbundna avföring och smärta i tarmarna, liksom svullnad försvann.
Jag trodde att jag helt blev av med oinvigda hyresgäster när jag passerade testerna och de visade frånvaron av helminter. Men efter en stund kom allting tillbaka, för, som doktorn sa, till följd av behandlingen med kantareller, dog bara vuxna, inte ägg. Larverna överlevde svampterapin säkert och började utvecklas.

Kantareller i kapslar Fungo-Shi Chanterelle

Produktbeskrivning

förpackning: 60 kapslar av 270 mg vardera

Rekommendationer för användning:

abstrakt

Metod för applicering:

- För förebyggande:

- Tillägg till huvudterapin:

Kontraindikationer: Graviditet, amning, barn under 5 år, individuell intolerans av komponenter

Förvaringsförhållanden: Förvara vid rumstemperatur på en torr, mörk plats

Hållbarhet: 2 år från tillverkningsdatum

Svampar Chantereller - tips

Hjälp att bli av med PARASITES, stärka IMMUNITY, förbättra syn, återställ levern! Och alla dessa svampar LISCHIC! Många bilder från skogen :-)

Verkligen fantastiska svampar i deras egenskaper - det är kantareller!

I mina tidigare recensioner skrev jag redan om svamp och min detaljerade historia om hur jag älskar att samla dem från barndomen, men nu är det väldigt sällan erhållet.

I år bröt jag äntligen ut i skogen. Små rävar där var det lite, men jag lyckades torka upp en liten kruka (inte räkna de svampar som min mamma och mormor gav mig att torka för ankomsten)

På dessa svampers mirakulära egenskaper lärde jag, till min förvåning, ganska nyligen, bokstavligen för några år sedan. Sedan dess ville jag verkligen ha ett litet lager av kantareller i mitt hem, men jag kunde inte hitta dem någonstans, utom i butiken - marinerad. Men kokta svampar intresserade mig inte, jag ville ha dem råa eller torkade.. och det är därför.

För att göra kantarellerna fördelaktiga kan de inte värmebehandlas. Det är det bättre att använda dem i torkad eller fräsch form. Vissa gör även tinktur.

Och de är inte lämpliga för saltning, eftersom salt också dödar alla användbara ämnen, såväl som värmebehandling.

Även om många gillar dem för sin ovanliga smak, lägger de till olika rätter.

1. Och faktum är, de kantanterellerna är inte maskiga (med sällsynta undantag), eftersom de innehåller en stor del av ett sådant ämne som hinomannoza.

Hinomannoza är väldigt skadligt för alla typer av parasiter, och för människan, tvärtom, bär i sig en fördel. Med hjälp av dessa svampar kan du bli av med inte bara några parasiter, men också deras ägg. Medan andra apotek har en skadlig effekt på en persons tillstånd, botar de inte ens.

Tillsammans med det är det användbart att acceptera som profylax och även för att stärka immunitet och hälsa. Vem är intresserad av att hitta information på Internet.

De säger vanligtvis om svampen är maskig - då är det bra.. Verkligen! Och i fallet med kantareller är allt ganska motsatt

Djur, förresten, behandlas också på detta sätt från parasiter. Tja, här och så är det klart.

Hinomannoza är inte giftigt för människor och varmblodiga djur, och det är för dess utvinning att läkemedelsföretag köper stora partier av kantareller.

2. Rik svamp och vitaminer. I synnerhet är det användbart för lever och syn.

På grund av den höga halten av vitamin E, zink och koppar, kantarell terapeutiska egenskaper används i stor utsträckning förebyggande och behandling av olika neoplastiska sjukdomar, utsöndring av radionuklider vid behandling och återvinning av bukspottkörteln, vilket ökar immunitet och motståndskraft mot olika infektioner. Man kan säga att svampkanterell är en universell botemedel mot sjukdomsbekämpning. Men den mest värdefulla svampkanterellen finns i det polysackariderna - hittmanoza, ergosterol och trametolsyra.

3. Lukten av dessa svampar påminner mig blommig fruktig arom!)

Mycket ovanligt för svampar.

4. De smakar varm (rå) och med en trevlig fruktig eftersmak))

5. Tja och ändå påminner strukturen på en svamp torkade brödkorgen. Alla svampar - det är en enda helhet, och ett ben och en hatt och all vilo från varandra är inte separerade. Och det är väldigt bekvämt (då behöver man inte leta efter hattar och ben avskilda från varandra, och plattorna smälter inte, vilket är fallet med russula)

För att säga sanningen, chantereller på mig vid alla tillfällen)

Recept och tinkturer för behandling av parasiter med svamp kantareller (med recensioner)

Svampbehandling är en mycket gammal riktning inom medicin. De första dokumentärreferenserna till metoden för behandling av parasitsvampar finns i avhandlingen av den stora kinesiska healen Wu Xing. Läkemedlets helande egenskaper, till exempel, har länge använts både i folkmedicin och i officiell medicin.

Vad finns i svampen

Kantareller är inte bara högt värderade för deras smak, men också ett råmaterial för vissa läkemedel. På grund av innehållet av sällsynta polysackarider - hitinmannozy och ergostirola trametonolinovoy syra - svamparna används som avmaskningsmedel och leverskyddande medel. De innehåller mycket:

  • Ergocalciferol (vitamin D).
  • Vitaminer A, Bl, B2, C, E, PP.
  • 8 essentiella aminosyror.
  • Svamp antibiotika.
  • P-glukaner.

Med dessa komponenter av svamp har en regenererande effekt på slemhinnevävnad, normalisera ljus vision, förbättra immunitet, har antibakteriella, antineoplastiska, antiinflammatoriska egenskaper. Chitinmannos polysackariden är en unik substans som innehåller svampar. Behandlingen av helminthiaser med kantareller är effektiv på grund av detta ämne.

På basis av aktiva substanser som innehåller kantareller framställs preparat:

  1. "Tinktur av kantareller" (Gorno-Altaisk).
  2. "Chantereller" i kapslar (OOO Shiitake).
  3. «Fungo-Shi Chantereller».
  4. Cream "Foxes" (Moskva, LLC "Shiitake").
  5. Suppositorier rektal "Fungonko - Lisichka" (LLC "Dobrodeya").
  6. Specialist "Fox" och andra.

Antelmintisk verkningsmekanism

Hinomanoza (chitomanosis) förstör det neuromuskulära systemet av parasiter. Verkar på nerv ganglier parasiter polysackarid blockerar överföringen av nervimpulser, så att parasiter inte kan röra sig, vissa organ upphör att fungera, och parasiten dör. Det unika med läkemedlet kantarell är att, till skillnad från vissa anthelmintiska droger, de skadlig effekt inte bara på vuxna och larver, men också på äggen av parasiter.

Dessutom innehåller chanterellampor β-glukaner, vilket medför en kontrollerad process för att förbättra immunsystemet. Och substansen orsakar inte inflammation och biverkningar, som vissa immunmodulatorer. Som ett resultat, kämpar kroppen i helminthisk invasion aktivt med helminter. p-glukaner:

  • öka antimikrobiell och antimykotisk aktivitet och skydd på cellulär nivå;
  • öka kroppens motståndskraft mot infektioner och invasioner;
  • neutralisera de inflammatoriska processer som orsakas av den vitala aktiviteten hos parasiter.

Vissa typer av helminter påverkar levern, inte bara parasiterar organens vävnader, men orsakar också toxiska effekter. Ergosterol är medlem i membran av svampceller. Ämnet har en hepatoprotektiv och antitumör effekt på levervävnad. Ergosterol återställer och normaliserar organets struktur och funktioner, skadade av parasiter.

Vitaminer och spårämnen, som finns i stora mängder i kompositionen, spelar en viktig roll i näring, regenerering och restaurering av vävnader som skadas av parasiter. Därför kan vi säga att sådana droger inte bara effektivt bekämpar maskar, utan också återställer kroppen efter utvisandet av parasiter.

Med vilka krig strider

Aktiva svampmedel bekämpar effektivt ett stort antal arter av parasiter. Därför kan läkemedlen användas vid behandling av sådana typer av helminthias som:

  1. Teniidoze.
  2. Enterobiasis.
  3. Trichocephalosis.
  4. Clonorchiasis.
  5. Ascariasis.
  6. Schistosomiasis och några andra.

På grund av ett brett utbud av aktiviteter har kantantereller länge använts i folkmedicin.

Anskaffning och användning

Polynackariden av quinomannos sönderdelas vid värmebehandling, så råa eller torkade svampar används vid framställning av läkemedel mot parasiter. Förbered hela, intakta unga kantarellerna. Från smutsen, rengör med en mjuk borste, bara med stark smuts kan de tvättas med rinnande vatten.

Stora svampar skärs med en keramisk kniv. De torkas i solen eller i en speciell torktumlare vid en temperatur av 40-50 ° C. Torkad brukade göra ett pulver eller tinktur mot parasiter. Förvara i en förseglad ukuporennoy burk eller linne väska i en mörk sval plats. De terapeutiska egenskaperna hos torr svamp är bevarade under hela året, och de kan användas i olika recept. De mest populära recepten är följande:

  • Receptet för tinktur av råa kantareller på vodka eller alkohol. Tinktur av färsk svamp mot spolmask, springmask, förbereder Piskmask enligt följande: rå kantareller mala keramiska kniv, häll råmaterialet med en hastighet av 2 matskedar. l. svampar per 100 ml alkohol (vodka), suga i kylskåpet i 14 dagar. Behandling av helminthiasis utförs med tinktur på 1 tsk. innan du går och lägger dig. Ta tinkturen ska vara inom 30 dagar. Detta recept är mycket effektivt.
  • Ett recept på tinkturer från torkade kantareller på vodka eller alkohol mot parasiter. Tinkturen framställs helt enkelt. Torra kantareller måste slipas i en kaffekvarn eller mixer. Den resulterande pulvan häller vodka eller alkohol, med en hastighet av 3 tsk. pulver för 150 ml alkohol (vodka). Infusera på en mörk, sval plats i 14 dagar. Ta tinktur mot parasiter bör vara en månad, 1 tsk. för natten, förskakning. Ett sådant recept är mycket effektivt, som praktiken visar.
  • Receptet för tinktur från parasiter i tarmen och för rengöring av levern kan förberedas och således: rå svamp att slipa, 3 msk. l. råa häll 200 ml vodka. Tinktur hålls i kylskåpet i ca 10 dagar, efter det måste filtreras. Behandling bör utföras inom 14 dagar. Ta 1 tesked. Detta recept eliminerar effektivt maskar och hjälper till att rensa levern.
  • Behandling av helminthiasis med svamppulver utförs enligt följande: mot parasiterna tas pulver från torkade svampar 250 g 2-3 gånger dagligen före måltid. Behandlingen fortsätter i 60 dagar.

Specialister erbjuder några recept för att komplettera till exempel att introducera anthelminthic örter (virke, malurt) i receptet för att förbättra effekten. Feedbacken från personer som utnyttjade detta råd är mycket positivt.

Också, kommentarer från experterna vittnar om att de rävar inte bara används för att utvisa parasiter från kroppen, utan också för avlägsnande av radionuklider, vid behandling av fetma, samt infusion av kantareller ökar slemhinnan motstånd mot ögoninfektioner.

Varning, rekommenderas inte

Behandling av helminthias med tinktur av kantareller rekommenderas inte:

  1. Med en tendens till allergiska reaktioner.
  2. Barn upp till 3 år, eftersom recepten för tinktur från parasiter föreslår användning av alkohol.
  3. Gravid och lakterande.

Mer tinktur har inga kontraindikationer, eftersom receptet testas av generationer av patienter och består av naturliga ingredienser. Det finns några recept för tinkturer gjorda av kantareller, som inte bara används för parasiter, men också för behandling av tuberkulos, strålningssjukdom. Behandling av akut respiratorisk sjukdom, akut respiratorisk virusinfektion, tonsillit, som använde tinktur på alkohol, samt kliniska studier gav ett bra resultat.

Recensioner av dem som använde tinktur från parasiter, mestadels positiva. Av stort intresse är vittnesmål från dem som har tinktur av parasiter inte bara för att slutföra uppgiften - botas bot, men också återställde funktionen i levern, bukspottkörteln, liksom behandling gav en fin "bieffekt" - återställande av huden, bota akne, etc...

Tinktur av kantareller används för att bli av med parasiter, och behandling, enligt experter, är mycket effektivare än att använda tinkturer från medicinska växter.

Residensen i Berdsk dog av förgiftning med tinktur av kantareller på vodka

Kvinnan försökte "ta bort parasiterna" från kroppen genom ett folkmedicin. Hon berättade för doktorerna om detta innan hon dog.

Anonyma läkare säger att tinktur av kantareller på vodka hjälper även mot levercirros

De nya detaljerna om dödsfallet för en bosatt i Berdsk, som förgiftats av svamp, har blivit kända. Minns den 1 juni i BCBB: s intensivvårdsområde, dog en 39-årig kvinna. Den förmodade dödsorsaken är svår svampförgiftning. Den rättsmedicinska undersökningen i Novosibirsk kommer dock att avgöra den exakta dödsorsaken.

Som förklarat "Courier. Onsdag. Berdsk den 2 juni och. om. chef för inrikesministeriets avdelning för Berdsk Nazar Zhilin, kvalificerar polisen denna händelse som en olycka. Ingen särskild utredning kommer att genomföras.

Överläkare Berdsk stadssjukhus Yuri Kramorov bekräftade "Courier. Onsdag. Berdsk "död av patienten och noterade att kvinnan själv under hennes livstid berättade att hon använde svampar dagen innan. Och om det här är i verkligheten kommer nu bara analyser att visas.
"Ingen vet det här." Enligt kvinnan vet bara att hon slags insisterade på dessa svampar på vodka eller något annat - förklarade Kramorov.

Som det blev känt "Courier. Onsdag. Berdsk "från sina egna källor i medicinska kretsar, använde kvinnan verkligen inte svampar utan en speciell tinktur av kantareller på vodka. Så försökte Berdchanka att "bli av med parasiter". Men detta ledde till tragiska konsekvenser.

Om du scorer i sökmotorn "tinktur av kantareller", kan du snubbla över hundratals recept för denna "mirakelbota" och laudatoriska recensioner. Anonyma läkare övertygar användarna om att infusionen, som innehåller vodka, hjälper till mot helminter, lamblia, levercirros och bukspottkörtel. Dessutom rekommenderas tinktur av kantareller att dricka som "återställande medel". Om biverkningarna säger blygsamt, säg, ingen har ännu klagat.

Läkare noterar att människor verkligen började tillgripa mer och mer till traditionell medicin, istället för att söka hjälp från kvalificerade specialister. Försök att bota en cancerous tumör av plantain är inte längre ett skämt, men en verklighet. Folket föredrar att droppare och tabletter svamp, örter, giftiga bär och alla typer av tinkturer. Konsekvenserna är inte löjliga. Patienter spenderar tid på värdelös självbehandling och lanserar ofta sjukdomen till det yttersta. I slutändan kör de fortfarande till läkarna, men ibland är det för sent.

Så till exempel, nyligen i Altai-republiken, försökte ett barn infekterat med fästbenet encefalit botas i kyrkan. Som rapporterades av byrån FlashSiberia, föräldrarna till en 2-årig bebis, som blev biten av ett fästning, "räddade" sitt barn i en vecka med böner. Och först när barnets temperatur steg till 40 grader bestämde sig föräldrarna till sjukhuset. Lyckligtvis blev barnet räddat.

"Fungo-Shi" Chanterelles

Beskrivning av beredningen

Kantareller som läkemedel har tre ovärderliga effekter. Den första är den bästa anthelmintiska medicinen.

Hinomanoza i kantareller är en helt naturlig substans som inte orsakar och kan inte orsaka biverkningar.

  1. Verkan av detta ämne är fundamentalt annorlunda från syntetiska anthelmintiska droger - de inte förgifta maskar och förs in i slemhinnor och orsaka blockering av nervcentra maskar, orsakar ingen skadlig effekt av vitala organ.
  2. Hinoomanosis blockerar nervcentren av endast helminter, införandet av detta ämne i insektens chitinösa lock som parasiterar på svampar hade ingen effekt.
  3. Till skillnad från antihelminthic läkemedel, quinomania perforates, det vill säga, löser delvis omslaget av maskarnas ägg, och därigenom förstör många kopplingar av helminth ägg.

Det andra aktiva ämnet i kantareller är ergosterol, vilket effektivt påverkar leverenzymer. Nu i väst används ren ergosterol i reningen av levern.

Slutligen har nya studier visat att trametonolinsyra framgångsrikt påverkar hepatitvirus.

Preparatet "Fungo-Shi-lisinichki" utvecklades av ryska forskare och testades i Ryssland och utomlands. Finns i kapslar (60 kapslar i en förpackning).

Kombinerar med alla mediciner..

Svampen är absolut giftfri, uppsamlad i ekologiska zoner, certifierad, radioövervakning.

När man applicerar dosen av läkemedlet varje gång tilldelas personligen, med hänsyn till individuella behov!

Rådfråga läkare före användning.

Kontraindikationer: graviditet, amning, barns ålder (inga kliniska studier i dessa grupper), individuell intolerans av komponenterna.

Förvaringsförhållanden: Förvara vid en temperatur som inte överstiger +25 C på en torr, mörk plats.

Hållbarhet 2 år.

Ansökan om djur

• Anthelmintisk effekt
• Hepatoprotektiv, koleretisk
• Hypovitaminos A

Hepatitforum

Kunskapsdelning, kommunikation och stöd för personer med hepatit

Behandling med pulverkantereller.

  • Gå till sidan:

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande aiwa »24 juli 2015 22:50

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande Anna11 »25 juli 2015 10:23

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande Anna11 »25 juli 2015 10:27

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande anastasiya0782 »25 juli 2015 11:39

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande malekula man »26 juli 2015 17:41

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande Galina46 »26 jul 2015 19:18

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande aiwa »26 juli 2015 20:41

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande malekula man »26 juli 2015 22:13

Re: Behandling av pulvercantereller.

Ditt meddelande aiwa »27 jul 2015 00:24

Recensioner av de som hjälpte av kantareller från parasiter


Om kantareller tas från parasiter, hjälper vittnesmål som botas till att förstå om det är värt att ta denna medicin alls, vilken typ av behandlingseffekt att förvänta sig och när. När det gäller specialister inom traditionell medicin och moderna forskare är de överens om att dessa svampar har utmärkt effekt mot parasiter. Sådana egenskaper bevisas av vetenskapen, till och med på apotek säljs många läkemedel från maskar på grundval av kantareller.

Intressant! Svampplockare vet att kantarellerna aldrig är maskiga och inte attackeras i skogen genom skadedjur. Allt tack vare svampens unika kemiska sammansättning, vilken parasiter helt enkelt inte kan tolerera.

Larisa Ivanovna, 54 år: "Jag bor nära skogen och tinkturen baserat på kantareller sedan barndomen, vi fick föräldrar en gång om året som en förebyggande åtgärd mot parasiter. I vår familj är denna tradition också bevarad. Bara det är viktigt att förbereda tinkturen strikt enligt receptet och ta enligt instruktionerna, så kommer du aldrig ha parasiter. "

Indikationer för användning av kantareller mot parasiter

Den huvudsakliga aktiva substansen mot parasiter, som finns i kantareller, är monosackaridkinomani. Det är tack vare detta ämne att kantarellerna är de enda svamparna i skogen som inte påverkar antingen maskar eller insekter.

Monosackarid påverkar maskens nervsystem och som följd blir parasiten immobiliserad. Snart dör ormar från andningsstopp. Denna effekt har en kantarell på både tarmmaskar och lamblia (de enklaste parasiterna). Det finns också en effekt på larverna, vilket leder till att de försvinner. Destruktion av både vuxna och larver leder till det faktum att chantereller från parasiter används universellt och botemedlet är extremt effektivt.

Också värt att notera om innehållet av beta-glukan i svamp. Denna polysackarid aktiverar immunceller i blodet, som ett resultat, de skyddar kroppen i ett försvagat under behandlingsperioden, då de döda maskar till dess naturliga slutsats kan förgifta kroppen.

Klara Petrovna, 75 år gammal: "Jag själv tinktur på vodka och kantareller tog bara vid behov, när testen (de överlämnades hela mitt liv regelbundet i tjänst) avslöjade parasiter. Men jag skulle inte ge sådant råd till barn, för att det innehåller alkohol. "

Köpa eller laga mat själv?

Trots att på hyllorna i apoteken Idag kan du hitta många färdiga produkter baserade på extrakt av kantareller från maskar, är det bäst att göra ett hem botemedel för behandling av sina egna.

Viktigt! Eftersom det är svårt att hitta kantareller i fräsch form, betyder många tinkturer att man lagar mat från torra råvaror. Det är normalt och att skaffa sådana råvaror under säsongen kan du självständigt.

Självstekande kantarell

Om du torkar svampen själv måste du förbereda dem ordentligt. För att göra detta, skölj ytan, borsta av smutsen med en pensel. Häng sedan kantarellerna på tunna rep eller sätt på ett galler. Torkning sker inom en vecka, på grund av väder och klimat kan torkningstiderna öka.

Om du torkar kantanterellerna hemma i en konventionell ugn, reduceras torkningstiden drastiskt. Torkning utförs med en lätt öppen dörr, medan temperaturen ska vara cirka 45 grader. Om temperaturen höjs, kommer den kemikalie som måste neutralisera parasiterna att förstöras och svampen kommer att förlora sin effektivitet från parasiterna. Klarellernas beredskap kan bestämmas i utseende - de börjar bryta när de pressas.

Tinktur på vodka och kantareller

Vem botas aktivt skriva recensioner om hur effektiva kantareller är från parasiter. Men du måste kunna göra tinkturen på rätt sätt. Det är viktigt att strikt följa alla proportioner, och före behandlingen rekommenderas dessutom att samråda med en läkare om frånvaron av enskilda kontraindikationer.

Vi förbereder tinktur på vodka och torkade kantareller från maskar:

  1. Två matskedar av pulveriserad torkad kantareller häll ett glas vodka.
  2. I en glasflaska, fortsätt botemedlet i två veckor, skaka regelbundet flaskan med innehållet.
  3. Ta till behandling på en liten sked varje dag innan du lägger dig. Tinktur måste skakas före varje intag.

Vi förbereder tinktur på alkohol och färska kantareller från parasiter:

  1. Kantareller finhackade och sätta i en glasburk.
  2. Fyll burken med alkohol, vätskan måste helt täcka svampen.
  3. Infusera i tre veckor, hämta sedan svampen från tinkturen.
  4. Alkohol konsumeras 60 dagar två gånger: på morgonen på tom mage en tsk och på kvällen innan du lägger dig en tesked.

Var uppmärksam! Oavsett det valda receptet, kan inte tinkturen under inga omständigheter filtreras. Det innebär att du måste använda den med en suspension och alltid skaka flaskan före användning.

Kontraindikationer:

  • Individuell intolerans.
  • Svåra sjukdomar i matsmältningssystemet.
  • Barn under tre år gammal.
  • Perioder av graviditet och amning.

Oerfarna svampplockare, plocka kantareller för infusioner bör vara försiktig och förstå skillnaden mellan konventionella och falsk kantarell kantareller, från gul ezhovika samt omphalotus olearius. För att skilja mellan svampar rekommenderas det att använda en särskild katalog.

Kantareller från parasiter: vittnesmål som var botade

Julia, 24 år gammal: "Jag gjorde inte självämnena, men jag köpte ett färdigt extrakt i ett apotek i form av ett pulver. De första två veckorna av behandling stör mig, för jag såg inte resultaten. Men redan på den femtonde dagen på morgonen observerades en damm av döda Ascaris. "

Petr, 51 år gammal: "Vi lever i Sibirien, och detta är fokus för opisthorchiasisen. Hans fru led av den akuta formen av denna sjukdom i mer än tre år. Dessutom visade parasiterna röda fläckar över hela kroppen. Kurser för föreskrivna läkemedel misslyckades. På något sätt sa marknaden mormor med svamp att du kan bli av med maskar med hjälp av kantareller, gav ett recept på tinkturer. Vad tycker du? Efter tre veckors behandling återhämtade hon sig och problemet i vår familj uppstod inte längre. "

Torkade kantareller från parasiter

Orsaken till den höga effektiviteten i kantareller - förmågan hos dessa svampar att döda inte bara de vuxna maskar, men också ägg av maskar, som är samma sak varje dag Ascaris lägger upp till en kvarts miljon. Renfana, malört, rölleka - alla dessa örter är kända för sina parasiter egenskaper, men de är sämre i sin allmängiltighet och effektivitet av de vanliga torkade kantareller. Omfatta alla faser av behandling av helmintiasis via kantarell: plocka svamp, deras framställning, såväl som rätt behandling via svamp pulver, extrakt och antiparasitära färdiga kapslar kantarell.

Verkningsmekanism av kantareller på parasiter

Till skillnad från apotek anthelmintisk anthelmintiskt medel kantarell är helt säker för människor monosackarid D-mannos, även kallad hinomannozoy. Det är tack vare sina egenskaper kantareller aldrig maskäten: en mask tränger in i köttet av svampen, omedelbart får en "ladda» D-mannos, som kränker hans överföring av nervimpulser. Att vara helt förlamad förlorar ormen sin förmåga att andas och dör snart.

På exakt samma sätt påverkar quinomanos maskar. Dessutom har den egenskapen att omsluta sig och lösa ägg av parasiter, som inte kan syntetisk drog. Det är denna faktor som är avgörande i kampen mot konstanta autoinvasioner (självinfektion) med ascariasis, hymenolepidos, starkyloidias och toxokaros. I detta fall påverkar äggets död inte fullständigt människans omgivande vävnader.

Det andra aktiva ämnet av kantareller, som bestämmer deras fördel, är beta-glukaner - polysackarider, vars huvudsakliga egenskap är aktiveringen av leukocyter (blodceller i blodet). Det är intaget av beta-glukaner från mat som garanterar gott skydd mot bakterier, virus och parasitiska mikroorganismer.

Du kan gå för att plocka kantareller i två årstider: den första i början av juni, den andra - från augusti till oktober. Dessa svampar växer som regel i barrträd och blandade skogar, och från rent lövskogar - i björkskogar. Oftast kan man hitta chantereller:

  • under hösten (lövverk och grenar);
  • i det tjocka gräset;
  • i våtmos.

På grund av sin form och färg kan en oerfaren svampplockare ta bort hatten på ett gulgat löv. Men när det blir möjligt att hitta minst en svamp, är det med stor sannolikhet att det finns många fler släktingar.

Det är viktigt att veta: det här är en av de få typerna svampar vars representanter inte kan skäras med en kniv. Kantareller måste försiktigt skruvas ihop med benet - bara så att myceliet inte kommer att skadas.

torkning

Även om chanterellerna är fullständigt säkra, är det inte lämpligt att äta dem råa: enskilda allergiska reaktioner är möjliga, speciellt för personer som inte är vana vid svampar. Ännu värre för behandling av parasiter, matlagning och stekning av dessa svampar: Ovanstående D-mannos förstörs vid en temperatur av endast 60 °, och skålen förlorar helt sin anthelmintiska effekt. Det perfekta alternativet - att torka kantarellerna för vidare beredning av pulver från dem.

Före torkningen tvättas inte dessa svampar, eftersom de har förmågan att absorbera en stor mängd vatten. Det räcker att ta bort smuts från dem. Torkande kantareller i solen är bäst på starka trådar eller på speciella galler, samtidigt som man säkerställer att svampen inte kommer i kontakt med varandra. Hela processen tar minst en vecka.

Om torkning sker i en elektrisk torktumlare eller ugn är det viktigt att se till att temperaturen i dem inte överstiger 45 grader. I detta fall måste ugnsluckan öppnas något.

När svampen börjar smula när den pressas, kan torkningen stoppas.

Behandling av helminthiaser med kantareller: folkrecept och färdiga produkter

Innan du tar torkade kantareller från parasiter, ska de krossas i en hand eller elektrisk kaffekvarn. Det finns tre skäl till detta:

  • Antiparasitiska egenskaper är bäst bevarade i pulver;
  • recept av tinkturer och tinkturer mot maskar indikerar vikten av kantareller i skedar av pulver;
  • i detta tillstånd lagras de bekvämt

Det första receptet mot maskar är extremt enkelt: det är nödvändigt att ta 1 tsk i 60 dagar. pulver.

Det andra receptet - infusion på torkade kantareller - passar dem som inte gillar smaken av torra svampar. En tesked pulver hälls i ett glas kokt vatten vid rumstemperatur och insisterade i ungefär en timme. Drick med allt sediment innan du går och lägger dig. Eftersom vatten tillåter att mer D-mannos extraheras från råmaterialet, tar det bara 20 dagar att ta denna infusion.

Om en person inte har invaderat möjligheten och / eller en önskan att ströva omkring i skogen på jakt efter svamp och sedan torka dem, kan han köpa en kinesisk drog "Kantarell extrakt" - en högkoncentrerad pulver extrakt hinomannozy, 100 gram, vars massfraktionen av den aktiva substansen motsvarar 1,5 kg (!) av hemgjorda pulver eller 1 kg vanligt extrakt. Vuxna ska ta 2 g extrakt tre gånger om dagen i en halvtimme före måltid. Dewormingens gång - 2 månader. Barn under 10 år - samma, men 1 g pulver.

Det finns också en rysk analog av detta läkemedel från linjen, vilket förtjänade bra recensioner - ett extrakt i form av kapslar "Chanterelles" från linjen "Fungo-Shi". Kapslar tas 2 gånger tre gånger om dagen rätt under måltiden. Behandlingsförloppet är 1-2 månader.

I ett ideal för behandling av kantareller är det nödvändigt att lägga till så harmlösa anthelmintiska preparat på basis av anthelmintiska gräs - torr samling för infusioner och färdiga tinkturer från extrakt av dessa växter. Den höga effekten av dessa naturopatiska medel och goda recensioner om dem är resultatet av att kombinera följande antiparasitiska växter:

  • malurt bitter;
  • pepparmint;
  • en vanlig vinge
  • salvia läkemedel;
  • calendula officinalis;
  • kamille apotek;
  • skurken är vanlig;
  • sumac kinesiska;
  • ekbark;
  • björkblad.

Ytterligare fördelar med naturliga produkter beror på närvaron i deras sammansättning av antimikrobiella, antiinflammatoriska och blodkrävande örter:

  • Ferul Jungar;
  • uliginose;
  • vanliga scones.

Eftersom örter kämpar mot inälvsmaskar med användning av helt olika aktiva ingredienser (tanniner, alkaloider, vissa aminosyror), kommer de inte förhindra svamp hinomannoze, men kommer att stärka och påskynda effekterna av den. Faktum är att i många fall människor som har valt en populär behandling, kasta honom en tid senare, att inte eller bara för lat dag i flera månader för att beräkna hur stor andel av örter, brygga, tryck och belastning, etc.

I värsta fall kan ofärdiga behandling av maskinfektioner och med leda till abnorm lokalisering av parasiter störda larver av maskar (speciellt spolmask) lämnar tarmarna och sedimentera i andra organ.

Beredda preparat är lika praktiska för administrering som traditionell medicin.

Andra användbara egenskaper hos kantlareller

Förutom att förstöra parasiterna ger kantareller följande fördelar för kroppen:

  • förbättra en persons fysiska immunitet
  • bekämpa parasitiska mikroorganismer
  • är anti-varicose medel;
  • rena levern på grund av den polysackarid ergosterol som finns däri;
  • kämpar med torr hud, slemhinnor;
  • förbättra synen och förhindra inflammation i ögonen;
  • är en rik källa av koppar, mangan, kobolt, kalium, vitaminer PP, A, B2, C och D2.


Kantareller är en unik svamp som framgångsrikt bekämpar många typer av maskar på grund av närvaron av D-mannos polysackarid och beta-glukaner i dess sammansättning. D-mannos, till skillnad från syntetiska droger, inte bara orsakar förstörelse av maskar, men också förstör sina ägg, som förhindrar själv infektion av parasiter, ascaris karakteristiskt under invasion och dvärgbandmask. Den mest effektiva för behandling av helminthiaser är torkade kantareller, som bäst lagras som ett pulver. Grinded kantareller kan tas i rå form, och i form av infusioner och tinkturer. Om du inte vill samla och torka svamp kan patienten själv få ett torrt, högkoncentrerat extrakt av kinomani från kantareller eller kapslar baserat på det. Den bästa effekten kommer att ges genom komplex behandling tillsammans med naturopatiska preparat från skadedjur.

Fungo shea foxes отзывы

Helminths - (från grekiska hjälminer, genus helminthos - mask, mask), parasitiska maskar; orsakssamband av sjukdomar (helminthoser) hos människor, djur och växter. Helminths inkluderar många platta och primärmaskade maskar. Helminths av människor och djur kallas maskar.

Man tror att moderna hygienstandard ganska tillförlitligt skydda oss mot infektioner med maskar, att detta problem kommer sannolikt att vara viktig för invånarna i tropiska länder med låga nivåer av civilisationen. Men till stor ånger är det långt ifrån så.

Enligt Världshälsoorganisationen (WHO), parasitiska sjukdomar i världen 4,5 miljarder människor, medan i Europa påverkas varje tredje invånare. Den genomsnittliga förekomsten av jordens befolkning är 100 miljoner per år. I Ryssland är den totala förekomsten av parasitsjukdomar i 15 gånger högre än för akuta tarminfektioner och är jämförbart i sin frekvens endast för förekomsten av influensa.

Parasiter har varit i människo- och djurorganismerna i miljontals år, och för detta var de tvungna att genomgå en ganska komplicerad utveckling - de anpassade sig för att leva i höga temperaturer (vid människokroppens temperatur), byggde om näring och utsöndringssystemet. Men kroppen - offeret utvecklades också - han lärde sig att samexistera med parasiter. Det var en symbios. Symbiosen av man och parasiter är i princip ganska avgjort. Föreställ dig hur många ägg av maskar vi får från utsidan, om meddelandet i tidningsartikeln blinkade - bara på en ny brödbröd som kom till affären upptäcktes flera arter av parasitägg på en gång. Men kroppen själv reglerar ett rimligt förhållande, och även om vi är bärare betyder det inte att helmintherna i oss simma bara. Människokroppen vid helminthinfektion kan spontant öka surhetsgraden för att utvisa oförbjudna gäster, men detta är bara när en person är frisk och kroppen fungerar korrekt. Vissa typer av maskar i allmänhet kan leva i människokroppen i flera år, till och med årtionden, anpassat sig till de mest ogynnsamma förhållandena för sig själva och utan att visa sig själva. De blir aktiva när värdens immunitet minskar, det vill säga efter en akut sjukdom, stress, på grund av påverkan av ogynnsamma miljöfaktorer, skadlig strålning, droger.

Om kroppen undergrävs - maskar börjar festa, de multiplicerar flera gånger mer intensivt! Allt följer principen om kampen för överlevnad, även på bekostnad av ägaren - transportören.

Här är några exempel på fallhistorier hos patienter på Fungotherapy Center:

Boria S., sju år gammal pojke, har lett oss till mormor - pojkens täta anfall av svår huvudvärk med en kraftig nedgång i temperaturen till 35, efter denna attack, slöhet, irritabilitet. Pojken undersöktes, hittade ingenting, även om de misstänkte en hjärntumör. Diagnosen är ifrågasatt, de bestämde sig för att utföra en punktering i ryggmärgen...

Helen, en student, kom för sig själv - face färgad med rosa fjällande fläckar som börjar brinna på kvällen, vid en tidpunkt när alla tjejer skynda till disco. Jag tog en hel mapp med poster från läkare - roseola, mykoser, dermatoser - allt är osäkert, men hormonella salvor är skrivna och inte hjälper, och hormonerna inne du inte vill ta...

Alla dessa journaler är ihågda väl, eftersom de slutade i fullständig botemedel. Och diagnosen av alla... är samma - helminthic invasion. Ja, alla kända parasiter, i det första fallet - de skyldiga var Giardia, i den andra - leverfläcken. Mycket ofta raderas symptomen - allergiska manifestationer, även om det inte fanns några tips för det, bruna fläckar på huden, torra albuer, vita prickar på naglarna etc.

Läkare i dessa fall bör du inte skylla - kroniska former av invasioner förekommer från början, har de redan orsakat relaterade sjukdomar och parasiter inte visa sig - många av deras kopplingar av ägg utsöndrar gifter och därför endast i fekal har väldigt svårt för analys av blod - också. Den enda pålitliga analysen i detta fall är genom saliv, det vill säga att hitta toxiner i kristalliserad amylas; Metoden utvecklad av St. Petersburg forskare-parasitologer.

Toxiner av helminter i saliv hittas tidigast - de isoleras även av obefruktade ägg av maskar. Denna analys ger mycket hög noggrannhet vid bestämning av parasiter i det tidigaste skedet.

Nu, när det gäller behandlingen av helminthic invasioner.

Våra specialister utvecklade ett antiparasitiskt fungo-program, vilket inkluderar fungberedningar: "Fungo-Shi Chanterelles", "Fungo-Shi Shiitake", "Fungo-Shi Trutovik". Mottagning av drogen "Fungo-Shi Chanterelles" fullständigt botemedel av helminthiaser, eftersom det förstörar liggande ägg av parasiter, som vanligtvis inte påverkas av antiparasitiska läkemedel. Genom detta bryter han "cykeln av parasitutveckling och upprepade kurser av giftiga anthelmintiska läkemedel är absolut onödiga.

Dessutom utses "Fungo-Shi Shiitake" och "Fungo-Shi Trutovik", att avlägsna kroppsdöda skal av ägg och lambliacyster och normalisera leverfunktionen.

Den antiparasitiska fungoprogrammet innehåller 2 steg:

  • Kapslar av preparatet "Fungo-Shi Chanterelles" - 2 kapslar en dag före måltiderna i en månad för att avlägsna helminths från kroppen och förstöra ägg av helminths och lambliacyster.
  • Kapslar "Fungo-Shi Shiitake" - 2 kepsar. på morgonen före måltider och 2 kapslar "Fung Chi Trutovik" kvällen före en måltid för att rengöra gallgången ur klorna på inälvsmask ägg.

Svamppreparat är effektiva för enterobios, shadeos, trichocefalos, ascariasis, opisthorchiasis, klonorchiasis, schistosomiasis, giardiasis.

I den akuta sjukdomen används svampdroger efter att ha förskrivit droger i samma volym och samma kurser.

Kontra - graviditet, laktation, individuell intolerans, barn under 3 år.

Utnämningar för barn från 3 till 12 år - hälften av den vuxna dosen. Från 12 års ålder, en vuxendos.

Det antiparasitiska fungo-programmet kan också användas som profylaktiskt en gång om året, det kommer att rena levern och tumörer povyuet extra.


Tidigare Artikel

Roferon A

Relaterade Artiklar Hepatit