Thiophane M: recensioner, instruktioner, komposition

Share Tweet Pin it

Vetenskapligt bevisat att antioxidanter bidrar till normalisering av syntesen av biologiskt aktiva substanser i kroppen, vilket är nödvändigt för att säkerställa driften av alla system. Thiofan M är en förbättrad version av tokoferol - en naturlig antioxidant.

Den senaste utvecklingen av Novosibirsk-institutet för antioxidanter har gjort det möjligt att skapa en unik överlägsen kvalitet för alla kända naturliga och artificiella antioxidanter. För första gången utvecklades ett läkemedel som visade höga resultat vid behandling av tumörer. Användning av det som ett stabiliserande läkemedel under återhämtningsperioden efter kemoterapi har minskat risken för biverkningar.

Beskrivning av beredningen

Thiofan M tillhör klasserna av svavelhaltiga och fenolkomplexa organiska ämnen. Molekylernas struktur liknar naturlig tokoferol (vitamin E). Antioxidantegenskaperna hos substansen förbättras genom förekomsten av bivalent svavel.

I sin rena form är Thiofan M ett ljust pulver, som varken har smak eller lukt. Det löses upp i alkohol och organiska lösningsmedel och fetter. Det är lite lösligt i vatten.

Thiofan M kan enkelt inbäddas i cellmembran, vilket skyddar dem från de negativa effekterna av fria radikaler, giftiga ämnen och virussen av virus och bakterier. Tack vare svavel neutraliserar substansen som kommer in i molekylen antioxidanternas omvända verkan, vilka skiljer sig åt i de naturliga ämnena i denna grupp.

Läkemedlet testades kliniskt och visade goda resultat vid behandling av godartade och maligna tumörer.

Indikationer för användning

Skapandet av Thiofan M var resultatet av forskning inom onkologi. En sökning gjordes för att motverka sjukdomar. Den modifierade versionen av Thiofan visade uthålliga resultat i djur- och volontärprov. Dessutom har ett antal sjukdomar expanderat, där användningen av Thiofan M har sänkt risken för att utveckla patologier och komplikationer.

  1. För förebyggande och behandling av neoplasmer.
  2. Minskning av biverkningar av kemoterapi.
  3. Som ett extra antioxidantmedel för inflammatoriska sjukdomar i några organ.
  4. För förebyggande av sjukdomar och återvinning av hjärt-kärlsystemet.
  5. Med hormonella störningar.
  6. Hur man förhindrar utveckling av sjukdomar i sköldkörteln och utveckling av sjukdomar i det endokrina systemet.

Studien av läkemedlet på volontärer avslöjade dess effektivitet i sjukdomar hos bröstkörtlar, lever- och njursjukdomar, störningar i prostata och matsmältningssystemet.

Ganska bra resultat visade Tiophane M och vid behandling av ateroskleros och hjärnstörningar.

Användningen av läkemedlet i cancerpatienter minskade risken för att utveckla metastaser och förlängde livslängden i senare utvecklingsstadier av cancer tumörer.

En av de anvisningar i vilka preparatet av Thiophan M har visat sig positivt är reduktionen av toxicitet vid behandling av olika former av tuberkulos. Det rekommenderas att ta bort konsekvenserna av toxicos för alkohol, narkotiska och narkotikaförgiftning.

Liksom naturlig tokoferol har läkemedlet en föryngrande effekt. Han kämpar intensivt med tecken på åldrande på mobilnivån.

Forskare noterar att Thiofan M kan öka immunsvaret och förbättra cellens funktionella aktivitet. Tack vare användningen av läkemedlet för kroniska infektionssjukdomar minskar bakteriens patologiska aktivitet och risken för komplikationer.

Biverkningar av Thiofan M-preparatet avslöjades inte under undersökningen. Enligt onkologer har Thiofan M ingen negativ effekt även vid långvarig behandling.

Blanketter för frisläppande

Thiofan M är tillgängligt i flera doseringsformer, vilket ger bekvämlighet vid användningen.

En plastflaska av 200 mg Thiofan M kan köpas på de flesta ryska apotek. Ett recept för inköp av drogen är inte nödvändigt. Kostnaden för flaskan är från 300 rubel. Denna form är lämplig för att förbereda en oljelösning hemma.

Det är inte svårt att göra detta. 1 del av läkemedlet (1 flaska) utspätt i ett vattenbad vid en temperatur av upp till 60 grader i vegetabilisk olja. Du kan använda någon form av matolja raffinerad. Behandlingsperioden med den beredda lösningen får inte överstiga en månad. Återstoden måste kasseras.

En mer lämplig form av Thiofan M är kapslar med flytande innehåll. Mängden aktiv ingrediens i dem är från 0,1 till 0,2 g. Detta gör att du kan välja den nödvändiga dosen och kräver inte ytterligare färdigheter för att ta emot läkemedlet. Förpackning av kapslar innehåller 30 till 100 stycken och kostar mellan 400 och 1200 rubel.

Rektala suppositorier (suppositorier) av tiofen M innehåller ytterligare komponenter, vilka är nödvändiga för att skapa formen och strukturen.

  • 100 eller 200 mg tiofan M;
  • kakaosmör;
  • paraffin;
  • emulgeringsmedel.

Ljus säljs i ett paket med 10 stycken. Kostnaden för 500 rubel.

Normer och doser av tiofen M

För förebyggande av sjukdom och som återställande sker drogen minst tre månader om året. Detta räcker från läkares recensioner, för att stärka immuniteten och återställa försvagad hälsa efter sjukdomarna.

Enligt instruktionerna för användning av Thiophane M beror doserna på patientens mål och hälsotillstånd

Det rekommenderas att använda en tesked oljelösning 2 gånger om dagen med ett intervall på minst 12 timmar. För en månad av intag behöver du 2 portioner om 2 g. Drick drogen en halvtimme före måltiden.

För förebyggande rekommenderas kapslar för 0,1 g. Ta med ett intervall på 12 timmar en halvtimme före måltid.

Suppositorier av 0,1 appliceras en gång om dagen. Men behandling rekommenderas upp till två gånger om året i två till tre månader med lika intervall.

I närvaro av patologier och medicinska indikationer för att ta drogen använder jag högre doser. Beroende på graden och formen av sjukdomen kan läkaren ordinera från 2 till 4 g av läkemedlet åt gången. Användning av stora doser utan att rådfråga en specialist rekommenderas inte.

För att minska biverkningarna av kemoterapi och bestrålning med onkologiska sjukdomar ska läkemedlet tas 10 dagar före de föreskrivna förfarandena. Den dagliga dosen av läkemedlet kan vara upp till 500 mg under hela behandlingsperioden.

Strikta restriktioner för timing av läkemedlet Thiofan M existerar inte. Med onkologiska sjukdomar i lever och hepatit används läkemedlet utan avbrott i upp till 5 år.

Förvaringsförhållanden

Enligt instruktionerna för tiofen M krävs det kylning under lagring. Det rekommenderas inte att förvara paket i ljuset.

För den färdiga lösningen i olja är rumstemperatur lämplig men inte högre än 25 grader.

För ljus bör temperaturen inte överstiga +10 grader. Vid förhöjda temperaturer kan formen av suppositoriet förändras. Samtidigt förloras inte kvalitet och medicinska egenskaper.

Interaktion med läkemedel

Av resultaten av experimenten följer att tiofen M inte har någon effekt på effekten av några läkemedel som används för behandling parallellt med den.

En minskning av biverkningarna av toxiska läkemedel med samtidig användning med Thiofan M

Thiophan M för och emot

Doktorns skapare hävdar att upptäckten av en ny substans effektivt kommer att bekämpa den ökade incidensen av cancer i några organ. På ett forum av onkologer, var Thiofan M det mest effektiva läkemedlet mot cancer. Patienter och onkologer säger att ett unikt verktyg har hjälpt till att förlänga ett enda liv. Statistiska data om användningsresultaten är ännu inte tillgängliga för ett brett spektrum av intressenter.

Det har visats vetenskapligt att minskning av oxidationsnivån i celler bidrar till att förebygga upp till tvåhundra olika sjukdomar. Det är den här kvaliteten på det nya läkemedlet som används för förebyggande och behandling.

Negativ feedback på Tiophanes M finns praktiskt taget inte.

Läkemedlet "Thiophan M": recensioner av onkologer och patienter

Inledningsvis tilldelades "Thiophan-M" till avdelningen vid Novosibirsk State Pedagogical University på 80-talet. Också i skapandet av Novosibirsk Institute of Organic Chemistry uppkallat efter N.N. Vorozhtsov SB RAS.

I vår tid har en förbättrad version av preparatet "Thiophan-M" redan tagits emot (recensioner av onkologer finns tillgängliga) och en variant av godtagbar teknik för industriproduktionen har utarbetats. Stiftelsen "Bioantioxidant" och Vetenskapliga forskningsinstitutet för antioxidantkemi vid National Pedagogical University är de främsta initiativtagarna till forskning om olika typer av bioaktivitet, som är allmänt utvecklade nu.

Struktur och sammansättning

"Thiofan-M" är en ny mycket effektiv multifunktionell antioxidant, som inte har några inhemska och utländska analoger. Det hör samtidigt till klasserna av svavelhaltiga och fenoliska organiska föreningar.

"Thiophan-M" (onkologernas vittnesmål bekräftar detta) är ett smaklöst, vitt kristallint pulver och samtidigt kan det ge en kemisk lukt. Läkemedlet är dåligt lösligt i vatten, lösligt i alkohol (1 till 20) och lättlösligt i organiska lösningsmedel och fetter.

Kortfattad information

Idag är behovet av att inkludera i komplexa förebyggande och behandling av patologiska tillstånd, som åtföljs av aktivering av oxidativa processer i kroppen, läkemedel som har antioxidantverkningar. Med hjälp av antioxidanter tillhandahålls den nödvändiga aktiviteten i antioxidationssystemet - kroppssystemet, som är ett universellt regelverk, som kontrollerar nivån av friradikaloxideringsreaktioner och förhindrar ackumulering av toxiner. Detta bekräftas av instruktionen och testimonials till drogen "Tiophan-M".

fördelar

Gör antioxidanter har förmåga att direkt eller indirekt påverka hur omvandlingen av vitala biologiskt aktiva substanser (hormoner, vitaminer, enzymer, och andra saker) och syntes, för att normalisera aktiviteten i grundförordningen, för att delta i bildandet av några av elementen i cellstrukturen. De ingår direkt i strukturen av biologiska membran.

Ett stort antal arbetstillfällen under de senaste åren visar att den mänskliga kroppen antioxidanter bra (oxidativ stress och lipidperoxidation syndrom) som leder till utveckling av olika sjukdomar (hudsjukdomar, åderförkalkning, allergi, ischemisk sjukdom i hjärnan och hjärtat, inflammation, godartade och elakartade tumörer, bronko-lungsjukdomar, strålningssjukdom, bronkialastma och andra).

Antioxidanter används framgångsrikt som ett medel för att förbättra kroppens motståndskraft mot negativa miljö- och kemiska faktorer, liksom deras användning som adaptogener.

Läkemedlet "Tiophan-M" recensioner onkologer samlar bara positiva. Detta är en höggradig effektiv polyfunktionell LPO-hämmare (lipidperoxidering) och i början är dess effektivitet högre än för alla kända läkemedel. En särskiljande egenskap hos antioxidanten är förmågan att effektivt släcka inte bara fria radikaler utan också att inaktivera hydroperoxiden.

Beredning "tiofan-M" är föreningen icke-toxisk, icke-kumulativ effekt och som uppvisar egenskaper immunotoxiskt och mutagen effekt. Den aktiverar de regenerativa processer i membrancellnivå och anses vara en potent inducerare av nyckel biotransformations enzymer, inkluderande tarm och lever monooxygenas. Vid tillämpning av drogen "tiofan M" manifeste betydande ökning lever avgiftning funktion, normal metabolism av hormonerna östrogen obalans elimineras aktiverar humoral immunitet.

Verktyget har också egenskaper, normalisera en mycket viktiga biologiska indikatorer på blod, har antiinflammatoriska, anti-tumör, anti-aterogena, leverskyddande, immunsystemet egenskaper. Detta bekräftas av onkologernas svar på läkemedlet "Tiophan-M".

farmakokinetik

Farmakokinetiken för läkemedel studerades i laboratoriet för farmakologiska studier av Novosibirsk Institute of Organic Chemistry. NN Vorozhtsov SB RAS och i forskningsinstitutet för farmakologi Tomsk Scientific Center SB RAMS. Det avslöjades att "Thiophan-M" absorberas från matsmältningsorganet ganska effektivt, då går det in i hjärnan och myokardiet, men ackumuleringen sker huvudsakligen i levern.

I experimentet i råttor med oral administrering av oljelösning "tiofan-M" dos av 100 mg / kg en maximal koncentration av läkemedel i hjärtvävnad uppnås efter ca 5 timmar i serum efter cirka 7 timmar, lever och hjärna vävnader efter 8 timmar. Läkemedlet är hälften utsöndrat från levern om sju timmar, från hjärnvävnaden genom 9, hjärtvävnad och blodserum efter 11 timmar. Detta indikeras i bruksanvisningen för läkemedlet "Tiophane-M".

För det mesta avlägsnas kroppen från kroppen genom mag-tarmkanalen. Det visade sig att den första dagen efter en enda intragastrisk administrering av läkemedelsdosen på 100 mg / kg utsöndrats från kroppen 50% av dosen som introducerades. Vidare är elimineringen under de närmaste dagarna 2,5%, och vid den sjunde dagen är det en signifikant avmattning i isoleringsprocessen. Därefter innehöll 0,1% av "Tiophane-M" i excrementet från den dagligen administrerade dosen. På en vecka avlägsnas 54% av läkemedlet, resten av det utsöndras som en metabolit.

Det har också experimentellt visat sig att graden av absorption av läkemedlet från oljelösningen är högre än för tabletterna. Koncentrationen av läkemedlet i kaniner i serum efter att ha tagit tabletterna når en maximal nivå efter 9,5 timmar och den oljiga lösningen efter 6 timmar. Vad är vidare instruktionen för medicinen "Tiophan-M"? Recensioner kommer att övervägas senare.

Indikationer för användning

Läkemedlet skapades till följd av forskning om onkologi. Forskare letade efter medel för att motstå farliga sjukdomar. Den modifierade versionen av läkemedlet hade kvarhållna resultat registrerat under testen på frivilliga och djur. Ett antal sjukdomar expanderades, för vilka risken för komplikationer och patologier minskade med användning av "tiofen-M".

Det rekommenderas att använda läkemedlet i följande fall:

  • Behandling och förebyggande av neoplasmer.
  • Med kemoterapi för att minska biverkningar.
  • Som en extra antioxidant i inflammatoriska sjukdomar i organ.
  • Återställande av hjärt-kärlsystemet och förebyggande av dess sjukdomar.
  • Hormonala störningar.
  • Förebyggande av utseende av störningar i sköldkörteln och endokrina systemsjukdomar. I dessa fall är användningen av "Tiophane M" tillrådligt.

Volontärer hjälpte till att identifiera i studien av läkemedlet dess effektivitet mot sjukdomar i matsmältningssystemet, bröstkörtlar, prostata störningar, njure- och leversjukdomar. "Thiophen-M" visade också bra resultat i fall av hjärnstörningar och ateroskleros.

Med användning av läkemedlet i cancerpatienter förlängdes livet i de sista etapperna av cancerutveckling och minskad risken för utveckling av metastaser.

En ytterligare riktning, enligt vilken läkemedlet visat sig vara bra, är reduktionen av toxicitet vid behandling av olika former av tuberkulos. Det rekommenderas att eliminera följderna av toxicos vid droger, droger och alkoholförgiftning.

Liksom naturlig tokoferol har läkemedlet en föryngrande effekt. "Thiophan-M" kämpar på mobilnivån med tecken på åldrande ganska effektivt. Forskare har noterat förmågan att öka immunsvaret och förbättra cellens funktionella aktivitet. Med användning av "Tiophane-M" vid kroniska infektionssjukdomar minskar risken för komplikationer och patologisk bakteriell aktivitet.

Under undersökningen identifierades inga biverkningar av läkemedlet. Onkologer sa också att medel för negativ inverkan inte ens efter många års användning. Detta bekräftas av "Tiophan-M" instruktionerna för användning och återkoppling.

Blanketter för frisläppande

Det har flera doseringsformer, vilket bidrar till bekvämligheten av dess användning. I en plastflaska, vars volym är 200 ml, säljs "Thiofan-M" på många apotek i Ryssland. Receptet att köpa detta läkemedel är inte nödvändigt. Det finns en sådan flaska från 300 och över rubel. Denna form är lämplig för att förbereda en oljelösning i hemmet.

Det här är enkelt: 1 del av läkemedlet, det vill säga 1 flaska, späds i ett vattenbad i vegetabilisk olja vid en temperatur upp till 60 grader. Du kan använda någon form av raffinerad ätbar olja. Behandlingsförloppet med den färdiga lösningen ska inte vara längre än 1 månad, och återstoden av lösningen ska kasseras. Detta påpekas också av patienternas "Thiophan-M" -recensioner.

En lämpligare form av preparatet är kapslar med flytande innehåll. De innehåller 0,1-0,2 g. aktiv komponent, som gör det möjligt att välja rätt dosering och inte kräver några ytterligare färdigheter för att ta drogen. Kapselpaketet innehåller 30-100 bitar värda 400-1200 rubel.

I ljusstaken "Tiophan-M" (recensioner bekräftar) finns ytterligare komponenter som är nödvändiga för att skapa struktur och form: emulgeringsmedel, 100 eller 200 mg aktiv substans, paraffin, kakaosmör.

Suppositorier säljs på 10 stycken i ett paket till kostnad från 500 rbl.

Normer och doser av "Tiophane-M"

Som en restorativ och för att förebygga olika sjukdomar, tas drogen åtminstone 3 månader per år. Detta är en tillräcklig period för att återställa försvagad hälsa efter sjukdom eller förstärka immuniteten. Enligt instruktionen beror dosen på hälsotillståndet och patientens mål. Detta kommer att bekräftas av "Tiophan-M" recensioner av läkare. Hela sanningen om doseringen presenteras nedan.

Det rekommenderas att ta 1 tsk. oljelösning 2 gånger om dagen med en skillnad på inte mindre än 12 timmar. För en månadskurs behövs 2 portioner av 2g. Drick drogen 30 minuter innan du äter.

För förebyggande ändamål rekommenderas att ta kapslar 0,1 g. var 12: e timmen 30 minuter före måltiden.

Ljus används en gång om dagen för 0,1 g, men de rekommenderas att behandlas 2 gånger om året i 2-3 månader med samma paus.

Om en patient har medicinska indikationer eller patologier, rekommenderas han att använda läkemedlet i förhöjda doser. Dosen av 2-4 g beror på sjukdomsformen och graden. droger för 1 mottagning. Utan rekommendation från en specialist rekommenderas inte en ökad dos.

För att minska biverkningarna av bestrålning och kemoterapi för cancer bör läkemedlet startas 10 dagar innan förfarandena börjar. Intag av läkemedlet per dag kan nå 500 mg. För hela behandlingsperioden. Strikta begränsningar för tidpunkten för drogen är inte. Under levercancer kan ett hepatitläkemedel användas upp till 5 år utan avbrott.

Detta indikeras i läkemedlet "Tiophan-M" recensioner av läkare.

Inträdeslängd


Som förebyggande medicin används läkemedlet "Thiophan-M" i 2-3 månader varje år. För att uppnå en positiv effekt för behandling av olika kroniska sjukdomar och godartade formationer appliceras läkemedlet beroende på hur svår sjukdomen i två till sex månader ibland når 12 månader.

Förvaringsförhållanden

Enligt instruktionerna ska "Tiophane-M" förvaras på en sval plats och bort från solljuspenetration. Den beredda oljelösningen kan förvaras vid rumstemperatur, högst 25 ° C. Och vad sägs om suppositorier? De lagras vid en temperatur av högst + 10 ° C. Ökad temperatur kan påverka förändringen i sin form, men de medicinska egenskaperna och egenskaperna förloras inte.

Interaktion med läkemedel

Enligt de genomförda studierna påverkar läkemedlet på något sätt inte effekten av andra läkemedel som appliceras parallellt med den. Men det var en minskning av manifestationerna av biverkningar av giftiga läkemedel under samtidig inträde med "Thiophan-M". Produktens sammansättning är unik.

recensioner

Forskare som skapade drogen, hävdar att med upptäckten av ett nytt ämne kommer det att vara möjligt att genomföra effektiv terapi av ökande onkologiska sjukdomar i några organ. Även detta läkemedel kallades det mest effektiva botemedlet för cancer.

Onkologer och patienter säger att med hjälp av denna medicin har hjälpt många människor förlänga sitt liv. Det har vetenskapligt bevisats att upp till två hundra sjukdomar kan förebyggas genom att minska oxidationsnivån i celler. Detta är just kvalitet och används i det nya läkemedlet för behandling och förebyggande. Till läkemedlet "Tiophan-M" är köparens kommentarer bara positiva.

tiofan

Thiophan används i folkmedicin!

recensioner

30.01.16 Tatiana

Hej Julia Evgenievna!

Först och främst vill jag gratulera dig till det kommande nyåret!

Medan vi fortsätter att dricka Chaga och ta Thiophan. Hälsotillståndet är bra, sällan orolig för högt blodtryck, stämningen är bra, aktiv i måttlig, sällskaplig, normal aptit.

Julia Evgenievna, tack för din professionalism, för ditt stöd, och jag önskar er alla jordiska välsignelser i det nya året.

09/11/15 Angelique

Hej, kära Julia Evgenievna!

Örter har köpts. Hon beställde ljus till Thiophanes. Tack så mycket!

15.06.15 Lydia

Hej, kära Julia Evgenievna! Jag hoppas verkligen att du mår bra och du har god hälsa!

I samband med min syster finns det en anmärkningsvärd nyhet: metastaser försvunnit och i rätt m.zh. allt är rent.

Jag tycker att det är viktigt att hon erkände och hon blev till saknad för de heliga unctionen.

Den samling som rekommenderas av dig, hon drack 2 månader, lade jag till henne Adonis vår, Dill frö, Field horsetail. Cream med Aconite, applicerade hon på bröstet och lymfkörtlarna. Nu bryter Mushroom Reishi från Sagan-dile. Digoxin drick inte hela tiden, gjorde gulsot. Har börjat dricka en lantozid, en icteric men dricker inte. Stearinljus Tiophan m lägger veckor 3, tills pausen. Återigen började kullen Boligolova, även om jag fick henne en tinktur Gorichnik morison.

Det viktigaste nu är att inte slappna av, fienden - tumören har blivit kvar, kan du ge råd om hur man fortsätter slåss med det?

Jag tror att vi kommer att bryta igenom, särskilt eftersom det finns människor som du och ditt underbara lag i världen. Låg båge för er alla.

I händelse av systerns son: samlingen dricker ständigt, för hela denna tid fanns det bara två attacker av epilepsi. Tack så mycket.

Jag tar din dyrbara tid lite längre. I år insisterade jag på barnen (jag har sex barnbarn) för att ge Vetom 1.1 förkylning. i pulver och begrava i en tud Nozdrin, efter januari gjorde det inte ont.

Mycket jag hoppas på svaret, var och en ditt brev för mig nervös ansvarsfrihet.

17.03.15 Elena

Hej Julia Evgenievna! Hur älskar jag att ta emot brev från dig, en sådan laddning av energi, du vill bara köra något att göra)))

Idag 28 d.c., den månatliga starten i tid, fanns ingen smetning. Idag beställde jag tiofen ljus och tiofenpulver, Vitaprinol kapslar och Vitaprinol suppositorier, Vetom 2 i pulver, Reishi svamp och hur man tar det?

08.03.15 Elena

Kära Julia Evgenievna. Från hjärtans botten gratulerar jag er och dina släktingar med en semester på våren.

Jag önskar er hälsa, lycka, kärlek, sinnesro, tålamod, allt det bästa.

Låg båge till dig, för värme och omsorg som du behandlar helt obekanta människor. Tack.

Jag skyndar mig att skryta med en puls, medan den hoppar till 94, men redan på morgonen var det en figur igår - 79, idag - 74. Ödem var aldrig.

Yulia Yevgenyevna, förutom Thiofan-ljuset, vad annat kan jag beställa, Thiophans kapslar behövs? Och Vetomy kan för två med sin man (så länge det finns en ekonomisk möjlighet)?

Tack för ditt arbete.

Läkarens råd

04/19/18 Svetlana

Hej, kära doktor! Den 5 april 2018 skickade jag dig förtydliganden om diagnosen av min brorson Ilya. Jag skickade den till din e-postadress: [email protected] eftersom jag annars inte kunde skicka alla hans test som du bad om. Läkare säger att killen hade ett sådant misslyckande på grund av det faktum att under sin graviditet drabbade min syster hepatit på benen under graviditeten. Kanske har du inte läst detta brev ännu! Som svaret har ännu inte sett. Vi hoppas och ser fram emot din hjälp som specialist! Med respekt för dig, hela vår familj!

"Förtydligande för läkaren Julia Evgenyavna Hej! Ställt er länk nya test och ultraljud av min brorson Elias. Men jag tvivlar på att den här länken öppnas. Därför sänder jag för andra gången via e-post. Diagnosen hepatit eller levercirros, ingen någonsin iscensatta. Killen var drivs för portal hypertension esofagusvaricer fartyg under 6 år i staden Omsk, även om de är bosatta i Kazakstan. Därför kommunikation genom mig nu. extraktet appliceras efter operationen. Utsedd ökade efter behandling, men barn men oavsett var det mycket högre tryck efter att ha tagit droger. Hans mor, min syster vägrade detta och bytte till traditionella metoder för behandling med barnläkare. Känns Ilya mår bra. Det fungerar. Rutin inspektion visade en ökning av njurproblem. Därför tilltalade dig. Vi hoppas verkligen på din hjälp. "För närvarande dricker Ilya Tiophane i olivolja"

God dag, Svetlana!

Det finns ingen första bokstav av din, så du borde alltid skriva från samma adress. Den andra med analysen fick.

Under 14 år har inget nytt från viktiga undersökningar lagts till, det finns en omskrivning av operationens gång i samband med medfödd patologi.

Nu har Ilya en hög risk för esofageal blödning, en rynkad vänster njure, som vanligtvis uppträder av njursvikt (hpn).

Han behöver snabbt ge urin på Nechiporenko; att göra ett test för glomerulär filtrering (Rebergs test); blod för kreatinin, urea, kolesterol, urinsyra och serumproteiner, bilirubin.

Mycket förstorad mjälte-splenomegali. Detta indirekt indikerar ett leversvikt och är direkt i riskzonen för att ryggraden av mjälten under träning utövas.

Vi behöver antalet tryckmorgon, arbete, kväll.

Även utan dessa test föreslår jag ett sådant system

-50,0 gr av en skiva av de krossade frukterna att placera i varan, för att fylla i 500,0 ml 70% av andan. Infusera i 2 veckor på en mörk plats vid rumstemperatur, skaka ibland. Drick 25 droppar 3 gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kurs - 2 månader, bryt 14 dagar och upprepa kursen. Håll minst 3 kurser per år.

DEALGOLISERING av eventuella infusioner är obligatorisk:

För att avlägsna alkohol måste du droppa tinktur i 15,0-20,0 ml lättkyldt kokande vatten (ca 70 grader) och dricka 15 minuter senare. Under denna tid indunstar alkohol helt enkelt, vilket gör att allt är användbart på plats.

Klipp gräset och frukterna jämnt till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; jämnt blanda. Gräset utan dos ska tas med matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 2 månader, byte av örter.

3.Hofitol, Lespenefril. alternerande

4. mjölk tistel mjöl För 1 tsk. tre gånger om dagen, tvättar med en smuts av varmt vatten. Förbättringar - 1,5 månader. Thiophan, det här är bra, men olivolja med lever är kontraindicerat.

Det finns ljus av Thiophan. Men vad är syftet med ansökan? Thiophan här löser inte någonting, tyvärr. Hur dricker Ilya med kosten och vilken typ av örter han dricker?

Om det finns specifika analyser, skicka skicka.

04/13/18 Marina

!!Hallå Jag heter Marina. Min pappa är 62 år gammal. För 3 år sedan avlägsnades han ett födelsemärke, det visade sig vara en miljon. Ingen behandlades. Före det hade han också operation på ansiktet, det var utbildning på tandköttet, efter det fanns strålbehandling. Nu kraftigt försämrat tillstånd Art visade metastaser - 5 i huvudet och ett i lungan. Neurokirurger säger att operation inte är möjlig. Kemi hjälper inte heller - på grund av tumörernas placering i huvudet. Hjälp snälla råd om hur du hjälper oss och förlänger påven. Lägg nu injektionerna - hormoner 2 gånger om dagen. Vi vill köpa Thiophan.

Jag sympatiserar! Men på vilket sätt framträder försämring, Marina? Kommer din pappa att kunna tolerera ett starkt gift - Dzhungar Aconite i tinktur? Denna mycket maligna tumör kräver exakt Aconite? Och redan till det skulle jag lägga till:

- 50,0 gram krossade skott av mistel- och soporfrukt sätta lös i en skål, häll 500,0 ml 70% alkohol. eller apotek Herboton och insisterar 3 veckor på en mörk plats vid rumstemperatur.

Drick 30 droppar 4 gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kurs - 2 månader, bryt 14 dagar och upprepa kursen. Håll minst 3 kurser per år.

2. med allvarlig huvudvärk och talangemang som en antitumör, buljong av Clefthander of Europe:

-1 msk. krossad rhizom häll 200,0 ml vatten och koka i 10 minuter. 4 timmar, stam

Gör lotioner på pannan och whiskyen.

Klipp gräset och frukterna jämnt till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; jämnt blanda. Gräset utan dos ska tas med matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 2 månader, byte av örter.

4. Adenostop. Drick 20 droppar på morgonen och till lunch, eller tillsätt infusion av örter. Kurs 1 månad, bryt 2 veckor och upprepa. Thiofan-det är möjligt, i form av rektala suppositorier.

Din kod RakuNeT, vi ses snart!

02/19/18 Nina

God eftermiddag eller kväll!

Jag heter nina Jag är från Krasnoyarsk och min mamma är väldigt sjuk. Så jag bestämde mig för att fråga dig om hjälp.

Min mamma en vecka sedan ställa in en preliminär diagnos: äggstockscancer att sprida sig till kroppen av livmodern och lokal invasion i tjocktarmen. CA - 125: 308 enheter. Nu passera undersökningen, att registrera sig hos onkologicentrum, läkaren säger att du kan inte förlora en enda dag, men med tanke på min mors komorbiditet, tvivlade han om mamman kan göra operationen: hennes hjärtsvikt 1 grad, njurproblem, dålig blodproppar och cerebral cavernös hemangiom. Han tvivlar också på om kemoterapi kommer att anges.

Faktum är att min mamma har cyster över hela kroppen: i lever, i njurar, mastopati och även polyp i gallblåsan. Hon drack några kurser Aconite, tinktur av potatisspirer, tinktur Renhet och jämn behandlades med tjära. Ett tag var det bra, men då (någonstans till mitten av behandlingen) fanns det intolerans och behandling av gifter måste sluta. Men några kurser Aconite, som vi troligen fortfarande drack. Men det hjälpte inte.

Vi behandlas av poke. Jag lärde mig om ljus och kapusly vitaprinol och började ge sin mamma: en stolpiller på natten och 10 kapslar vitaprinol under dagen. Sedan jag fick reda på tiofan, skriva, och i dag vi har slutat dricka och började dricka vitaprinol tiofan th: 1 kupsule 0,2 mg. 3 gånger om dagen och vi sätter på natten ljus Tiofana-m (0,1 mg). Jag lärde mig också om det faktum att det är lämpligt att göra ett lavemang, och vi har en vecka sätter lavemang: först med gräs (infusion av kamomill med svalört) och en halvtimme att göra microclysters Vetom 1,23. Relief det är, då nej.

Hur tar man bort metastaser? Min mamma är glad och ivrig, hon stöder mig alltid i allt, och hon är bara 60 år gammal.

Snälla berätta vad jag ska göra?

Med vänliga hälsningar, Nina

Om läkaren tvivlar, leta efter en annan! Men också att bli behandlad med poke-metoden är den sista.

Med dina ord, Nina, ser jag inga kontraindikationer för operationen. Hjärtsvikt behandlas nu snabbt och enkelt, men på sjukhuset, som ett förberedelsesstadium för operation.

Börja göra bevattning med renrasiga stora och snabbt köpa tinktur av svamp röd. För att dricka det är det nödvändigt enligt systemet "Hill" som tillverkaren i alla detaljer leder.

1. Amur tinktur

2. Fäst omedelbart insamlingen av örter

Klipp gräset och frukterna jämnt till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. - i början mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn; jämnt blanda. Gräset utan dos ska tas med matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 2 månader.

5,0 gr. väl krossad rot, eller örter Livligt hög häll 100,0 kokande vatten, koka i 10 minuter. Vid låg värme under locket, fyll upp till 100,0 ml med varmt vatten och stam.

Förfarandet bör utföras efter avföring. Varm infusion av örter i en mängd av 50,0 ml. rekryteras i en gummiboll av samma kapacitet och injiceras rektalt. Efter proceduren är det nödvändigt att hålla knäbågens position i 10 minuter, så att lösningen inte läcker ut.

Endast 10 procedurer, dagligen.

30,0 gr torrt pulveriserat gräs Cleaner häll 1,0 liter kokande vatten, insistera 3 timmar, stam och använd för bevattning.

Betygsätt 10 procedurer, bryt 10 dagar och upprepa.

Din kod RakuNet, skriv här.

31.01.18 Alexander

Hej Julia Evgenievna!

Alexander, 65 år, vikt - 73 kg, höjd - 173 cm prostatacancer.

I november 2017 genomgick jag operation för en TUR på blåsans hals. Histologisk undersökning av materialet visade att jag har prostatacancer. Den första studien av glaset gav 4 + 4 = 8, den andra var värre 4 + 5 = 9.

"I alla de fragment av prostatavävnad har en uttalad infiltrativ tillväxt atsenarnoy adenokarcinom 9 (4 + 5) Gleason score med intraduktal karcinom foci, härdar av nekros." Läkarkirurgan föreskrev Gazorerel i 3 månader. Den 29 december gjorde jag den första injektionen av drogen.

Före operation under året PSA - 3,2, blodprov är alla normala, inga tecken på cancer observerades. Resultatet av histologi är som en snö på mitt huvud. MRI bäckenet visade :. "Ändtarm utmärker, utan några tecken på förtjockning av väggarna och de formationer i colon sigmoideum - diverticula prostatastorlek 35h29h34 mm prostatiska uretra deformeras och förstorade till 10 mm, är inhomogen körteln struktur, delsumma representerade onormal signal område (ojämnt reduceras i T2) sträcker sig till sädesblåsorna, är denna bakgrund annorlunda diffusion restriktionspartiet 28h17 mm med tecken på patologiska färgning med medverkan av den vänstra seme nnogo bubbla. Externa körtel konturer exakt ojämn Cellulosa runt vänster av bubblan är diffust kondens, bubbelväggen luddigt, vänstra neurovaskulära bunt, förmodligen inblandade.

Under den rätta inre iliac vaskulära bunten (övre tredjedel) visualiseras cystiskt förändrade lymfkörtlar 12x7 mm. Urinblåsan med måttlig fyllning, väggarna är jämnt förtjockade till 7 mm, innehållet är likformigt, de nedre delarna av urinledarna är inte utspädda.

Bäckenbenen med en uttalad diffus heterogenitet av MR-signalen, mot denna bakgrund, foci av diffusionsbegränsning upp till 18x10 mm noteras i pubicbenen. Fri vätska i det lilla bäckenet noteras inte.

Slutsats: tillståndet i samband med hormonbehandling, postoperativa förändringar. MR-bild av prostata-sjukdomens sjukdom med involvering av vänster sämre vesikel mot bakgrund av uttalade fibrösa förändringar, förändrade lymfkörtlar, extremt misstänkta förändringar i mts) i pubicbenen. "

För tillfället är välståndet fortfarande bra. PSA - 0,4. Leukocyter i urinen överskrids - 41,5, resten är normalt.

Blodhemoglobin - 172 g / I, hematokrit - 53%, blodplättar - 565 10 * 9 / L, basofiler - 0,21 * 10 9 / L, ALT - 59 U / L, AST - 36 U / L, alfa- amylas - 105 IE / 1, gamma-GT-354 IE / 1. Resten av resultaten ligger inom normen.

Trycket är 150 till 110 år. 20. Jag accepterar inte medicineringstrycket.

Scintigrafi visade inte metastaser den 28 december.

Innan operationen tog jag avkok Flor-Essence. Efter detektering av cancer tog han och tiofen m in i kapslar.

Än råd att behandlas?

Hej, kära Alexander!

Jag tackar dig för ditt lugn och tack för ditt förtroende för webbplatsen!

Flor Essens är ett bra läkemedel, men det har inte tillräckligt med fytoöstrogener, vilket är mycket viktigt för dig nu. Dessutom kommer han inte att lösa huvudproblemet. Du måste göra rätt val mellan kemoterapi, växtbehandling och hormonbehandling för att förhindra metastaser. Vi måste vara uppmärksamma på trycket. Oavsett vad du väljer, föreslår jag det här alternativet:

Klipp gräset och frukterna jämnt till 2-3 mm, rötter upp till 3-5 mm. Först mekaniskt till små bitar, sedan på en kaffekvarn. Rör jämt. Örter utan dos ska tas med matskedar.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs - 2 månader.

Eller låt blandningen koka och efter 10 minuter häll den i termos hela natten.

- 20,0 gram krossad rot häll 400,0 ml 40% alkohol i 2 veckor.

Skaka 1 gång om två dagar. Stam och drick 10 droppar 3 gånger om dagen i 15 minuter före måltiderna. Kurs - minst 2 månader med periodisk övervakning av PSA, TRUS, UAC och OAM.

3. Rektala suppositorier. Thiophan måste fortsätt tills hela 2 månaderna och gå till Chistobolins ljus.

Det finns olika alternativ, och vi kommer att prova dem.

Klar att ta hand om dig, Alexander!

08/09/17 Tahir

Jag behöver verkligen din hjälp för att behandla en man, 66 år gammal.

Läkare-urologen på grundval av MRT av bilder och rektal undersökning diagnostiserades: prostatacancer. Patienten hänvisas till det onkologiska centret för ytterligare diagnos.

Papa har stark smärta i ljummen och ger i högra benet. Smärta började i början av juni i år, följt av snabb urinering. Det högra benet - en kontinuerlig svullnad från höften, i nedre benets ödem 4 cm.

Den allmänna analysen av urin - normen, den allmänna analysen av ett blod - alla parametrar inom ramen för norm eller hastighet, förutom en ESR-35, ett hemoglobin-104, analysen av blod-PSA-generellt - 0,71.

Slutsats MR av det lilla bäckenet: MR-bild av prostata med invasion i blåsans bakre vägg och seminalblåsor. Lymfadenopati. mts i regionen av den främre ryggraden till vänster, mäta 5,0 * 1,9 * 5,5 cm. Prostata körtlarna är förstorade i storlek (5,0 * 4,4 * 5,5 cm). Körtelns struktur är heterogen på grund av närvaron av fast volymetrisk bildning. Utbildning sträcker sig till blåsans bakre vägg och sädesblåsor, som mäter 4,8 * 7,3 * 7,8 cm.

Nu tar Alfuprost 1 tablett per dag, Lorista 100 mg (för att sänka blodtrycket 220/94), anestetika - läkemedlet Flamax 2 tabletter 2 gånger om dagen. Tar propolis tinktur på alkohol 40 droppar 2 gånger om dagen, kunglig gelé, tinktur av Boligolov enligt schemat: från 1 droppe till 40 och tillbaka.

Säg mig, snälla än att hjälpa paven? Vad ska jag ta örter? Och hur man lägger till behandling?

Med hänsyn till er tack på förhand för ditt svar.

Hej, kära Tahir!

Jag ska försöka hjälpa! Med behandlingsordningen är jag helt överens, men jag anser att det är nödvändigt att lägga till samlingen av örter för att stabilisera trycket, förbättra humör och välbefinnande. och anslut lokal behandling för att hämma tumörtillväxt in situ och i en radie:

1. Spotted tincture fortsätt och dra 3 "slides" i rad med 2 veckors raster mellan dem. Med varje efterföljande "kulle" ökar tinkturs toppdos till 10 droppar.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. kurs från 1,5-2,5 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

3. Rektala suppositorier.

Börja med ljusen på grundval av Pure Bigger - Chistobolin (producent i Kislovodsk). Ställ 1 ljus per natt, kurs 3 veckor.

3,1. Fortsätt med ljus som tillverkats av dig själv eller på ett apotek på beställning:

Krossa råvarorna och kombinera blandningen med förvärmt kakaosmör i ett förhållande 5: 2. Sätt i ett kokande vattenbad och koka under locket, rör om och låt inte koka av blandningen själv. Beredningstid - från 1,5-2 timmar. Ta bort, insistera 1-2 timmar, påfrestning och häll i improviserade "ljus" från matfolie. Förvara i kylskåpet, sätt rektalt en gång om dagen i 10 dagar. Bryt 2 veckor och upprepa tre gånger.

4. För långvarig användning rekommenderar jag ljus Tiophan m, en tillverkare i Novosibirsk.

Hela resten kommer att lösas konsekvent.

Din kod är cancer NO (skriv i början av brevet, före hälsning).

Fram till anslutningen, kära Tahir!

08/07/17 Darina

Yuliya Evgenevna, hej!

Jag appellerar till dig om hjälp.

Ålder - 45 år. Höjd - 170 cm. Vikt - 95 kg (gjorde 20 kg i 4 år efter svältet 2013).

menstruation från 11 år, för närvarande cykla 28 dagar (+ 1-2 dagar), regelbundet. Hon är gift. Trycket är alltid lägre - 90/60, 100/65. Fortsatt sänkt hemoglobin under 95 (jag accepterar Ferroglobin). Den vanliga stolen är daglig, och när fibroid var liten var det problem med förstoppning, och nu tycks det tydligen tryck på tarmarna.

På 17 år avlägsnades fibroadenom av bröstet (före samlag).

Födseln om 20 år, graviditet i allmänhet utan problem och giftos, födde sig själv. 1 mini-abort.

Problemet är en växande multipel fibroids sedan 2006. Flera gånger från 2005 till 2007 tog Postinor, kanske det här var katalysatorn. Nu mer än 12 veckor.

Ingen smärta, ingen blödning. månad för tillfället som klocka, en riklig första dag, då i norm, ungefär 4-5 dagar, sedan ett par dagar en sackarin. Före den månatliga det finns en vätskeretention i kroppen (skillnad i vikt upp till 3 kg) blir magen mycket stor och elastisk.

Konstiga förändringar i libido - en stark ökning de senaste dagarna och omedelbart efter en månad 2-3 dagar. Då - en komplett lugn, vill inte ha någonting. I slutet av månaden och efter att de känner sig mycket bra - i kroppen lätt, klartänkt, glad stämning under andra halvan av cykeln gradvis kommer tyngd, trötthet, letargi, dåsighet, och så cirkeln.

Läkare är otvetydiga i sin dom - borttagning av livmodern. Med bröstet är det inget problem.

För sex månader sedan kontrollerade jag sköldkörteln, jag tog test för hormoner, TTG var normalt. Endokrinologen sa att allt är normalt, kolesterol är normalt (på grund av bra kolesterol) och att viktökning inte är associerad med hormoner.

På kroppen visade sig koner, förmodligen lipom (på framsidan av låret, på nacken, på handen) och hennes man i allmänhet finns det många av dem över hela kroppen, storleken på en stor böna. Gick till läkaren - de sa, det är okej - det är zhiroviki, du kan ta bort det eller bara inte röra det. Men det finns många av dem och det blir allt mer.

Jag känner mig svag, ständig trötthet, vaknar på morgonen, som om jag inte vilade, energi noll, kramper i kalvar, konstant ångest även för ingen uppenbar anledning. Konstant stress, nervös, kredit, den enda bostaden i en inteckning, rädslan att förlora jobb och stanna på gatan (men förmodligen alla har det, livet är nu). Efter nervös chock känner jag mig, eftersom magen eller magen är spänd eller ökad och livmodern börjar smärta. Karaktär manlig, bestämd, arbeta intellektuell. Ibland finns det en tyngd på höger sida. Vårhösten, eller när frysta, det finns utbrott av herpes.

Nutrition normala, frukt och grönsaker hela tiden, kött eller fisk varje dag, försöker jag stuvad eller bakad, ost, spannmål, mycket likt sura och kryddig, ofta hembakade bakverk och sötsaker. Jag röker inte, ibland kan jag dricka rött vin, en idrottshall 2-3 gånger i veckan. Arbeta stillasittande, på kontoret, på datorn. I sin ungdom var hon väldigt flexibel, mobil, gick till dans och nu har allt i bäckenregionen frusit, vänt sig till sten, energi rör sig inte alls. Från ärftlighet - min mormor hade en goitre (operation) och en cyste (operation).

När diagnosen, behandlas med olika nationella metoder, tinkturer, örter Julros - effektiva, men uppkomsten av hjärtrytmen - annulleras, Borovaya livmoder, Red pensel, samla in olika varianter). Och från Borovoy av livmodern och röda borste jag inte känner mig väldigt bra, men tinktur Potentuppenbarligen hjälpt). Starved under året (2013) från 1-3 dagar, till 21 dagar max. Från hunger var det en signifikant minskning av myoma (två gånger initialen), men det gick naturligtvis allt tillbaka. Såg en tinktur av propolis, bomullservett, Sabelnik, Misteltev, Valnötvalnöt, Renhet. Behandlade Todicamp. Jag drack en mängd olika örter. Jag använde saltbandage. Behandlades med juice enligt Brois, leeches, homeopati, akupunktur. Kanske var det inte rätt? Nu accepterar jag inget, jag vill börja ta örter under din vägledning.

Nyligen läste jag boken "." Om den parasitära teorin om cancer. Hon skriver att alla tumörer från parasiter - trichomonader, klamydia, ureaplasma etc. Och ordningen med hennes behandling innefattar potent terapi Metronidazol, antibiotika och Nystatin och upprepade kurser. Hon skriver också att vanliga test inte visar närvaron av infektion, eftersom Trichomonas sitter tyst inuti tumören. Berätta för mig, är det meningsfullt att bli behandlad med piller och sedan vidare med örter eller gräs kan också hjälpa till med infektioner?

För två år sedan hänvisades till operationen, en fullständig undersökning genomfördes, alla tester samlades in, men i sista stund nekade jag.

Vid sonen: 25 år, kroppshöjd - 182 sm, vikt - 100 kg.

Han är engagerad i kroppsbyggande, inte gift, men hade sexuella relationer. Måltider - mycket kött, kyckling, spannmål, keso, spannmål, älskar efterrätter. Problem med akne på hela ytan på ryggen, vissa finnar blir inflammerade som kokar, speciellt under den kalla årstiden eller under hypotermi. Periodiskt finns det finnar i inguinalområdet och på lårets inre yta. håravfall på huvudet, huden är tunn, men fet. Behandla med varierande framgång salvor (salicylsyra-zink, svavelsyra, hlorofillipt), svalört, havtorn (en god effekt, kan, demodikos om svarar bra på syra?), Men till slut - inte kan botas med en klar hud. I rummet där han sover, på morgonen en tung lukt, och också har han en vit beläggning på tungan. Ett blodprov visar en ökning av vita blodkroppar. I min barndom fanns lamblia (behandlad).

Jag ber dig att hjälpa så långt som möjligt i denna situation.

Om din FSH, LH, TTG och prolactin är normala, kanske bara stillasittande arbete och nöd har lett till utvecklingen av tumören.

1. Låt oss börja med en tinktur av renrasad ört och gå till höjningen. Sätt Kupena root drogroten.

- 2,0 gr gräs häll 100,0 ml 60% alkohol, insistera 7 dagar, spänna och dricka 12 droppar 3 gånger om dagen, före måltider, 1 msk. vatten. Kurs - 1 månad, bryta 14 dagar och gå till tinktur Kupena.

Båda tinkturerna är måttligt giftiga, följ bara receptet!

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kursen är 1,5 månader, ultraljudskontroll och fortsätter med bra effekter.

Beloppen anges som standard i matskedar.

8 dagar före den månatliga tillägget till samlingen av 2 matskedar. Melissa officinalis och Orthosiphon stamen, eller Cantaloupe vulgaris, 2 msk.

Efter varje månatlig dryck i 2 veckor, läkemedlet totem och leta efter en naturlig produkt "Järnaska" för konstant prima (för att lyfta hemoglobin).

3. Tiofen rektala suppositorier m, kurs 2-3 månader (Novosibirsk).

3,1. Bevattning, från den första torra dagen, 12 gånger.

- 1 msk. Blanda häll 400,0 ml vatten, koka, simma över låg värme i 15 minuter, insistera 30-40 minuter. Stamma, pressa, sätt till 400,0 ml. För bevattning behövs 150,0 ml varm lösning. Skölj genom alla regler, fyll i lösningen med en spruta eller gummipäron med en volym på 200,0 ml. Ligga ner i badkaret, kasta fötterna på sidan (i kvinnans ställning under förlossningen) och sätt in lösningen i portioner, håll i vardera i 1-2 minuter. I slutet av proceduren suger du en bomullsgaspinne och lägger den över natten.

Bevattning kommer att upprepas i nästa cykel.

Och ungefär från 17-26 d.c. Gör lotioner på suprapubicområdet med samma infusion av örter.

Den första ultraljudskontrollen efter 1,5 månader från starten av mottagandet av hela systemet (alla objekt samtidigt).

Och snälla, Darina, skicka mig alla dina tester för 2 år sedan, jag vill kolla på en gissning.

"." Med hennes teori om cancer tycker jag inte om. Och parasiter kan hittas om du sätter dig ett sådant mål. Jag rekommenderar inte kategoriskt att behandlas med Trichopolum och annan kemi, och till och med mer än en gång. Det gränsar till galenskap.

Son. Medan jag kommer att ge råd - att utesluta endokrin patologi, förutom fetma; och androgen dermopati, för vilken man donerar blod till LH, FSH, prolactin, kortisol, fri testosteron.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1,5 msk. Blanda häll 500,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt till 500,0 ml. Drick 150,0 ml 4 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 1,5 månader.

Med bästa hälsningar, Darina, före anslutningen!

07/04/17 Alexey

Hej, kära Julia Evgenievna.

Min diagnos: testikelcancer.

2/2/16 avlägsnas, sex månader senare fann vi metastaser i de para-aorta lymfkörtlar i buken, gjorde en 4 loppet av kemoterapi och strålbehandling en studieperiod minskade från 65 mm till 16 mm.

Berätta för mig, var du ska börja, i vilken dosering, i vilken ordning och hur mycket i tid, och vad är värt att köpa.

tumörer kan inte ges den minsta chansen. Hjärtan minskade, men den har inte ett sådant värde - metastaser lever ett självständigt liv. Därför föreslår jag att du börjar med två giftiga tinkturer (se nedan).

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 2 månader, byte av örter.

Beloppen anges som standard i matskedar.

Blanda örterna i högst 3-4 dagar, det kan hända att du behöver rätta till samlingen.

2. Intag av giftiga örter enligt "Hill" -systemet.

Schemat innebär en startdos med en droppe, uppmätt med en eyedropper, alltid i vatten. Varje dag bör varje droppe kompletteras med ytterligare en droppe. Höjden på "backen" är den maximala programmerade mängden, varefter droppen börjar - en droppe tas från varje mottagning. Toppet av "kullen" vi ska göra medan 15 för båda tinkturerna.

8 timmar - Spotted spotted pärlor, 1 droppe / 70,0 ml dricksvatten, 30 minuter före måltider.

14 timmar - Dzhungarian Akonite, 1 droppe / 70,0 ml vatten, 30 minuter före måltid.

20 timmar - prickade prickade pärlor, 1 droppe / 70,0 ml vatten, 30 minuter före måltid.

Därefter är antalet droppar lika med kalendernumret. Den andra dagen av intaget - 2 droppar, den femte dagen - 5 droppar, etc. Efter 15 droppar (och en dag - 45 droppar av den ena och andra tinkturen) går kontot att minska. Och på den 16: e mottagningsdagen dricker du redan 14 droppar. Kom ihåg att med den 13: e droppen kommer mängden vatten redan att vara 100,0 ml!

Ljus rektal Thiofan m. Producerad i Novosibirsk, vid Institutionen för kemi vid Pedagogiska universitetet. Kurs 2-3 månader.

Alla andra problem löses i arbetsordning. Din kod är inte cancer, Alex (skriv i början av brevet, före hälsning).

05/23/17 Caterina

Hej Julia Evgenievna!

Oavsiktligt kom på din webbplats och blev överraskad av tacksamtalet i din adress. Det kan ses att du uppmärksammar och tålamod att var och en adresserar dig.

Jag bestämde mig för att fråga om din hjälp.

Mitt problem liknar de många som beskrivs på din webbplats, men med egna nyanser.

Efter att ha hört diagnosen började jag omedelbart ta itu med detta problem, men ett år senare fanns en annan myom 1 cm i storlek.

Under årens lopp har försökt behandlingen på kliniken homeopati (både komplexa och individuellt anpassade läkemedel), kurser i fasta, dricka färskpressad juice av morötter, rödbetor, potatis, grodda kärnor, genomgick en kurs av akupunktur, ja, naturligtvis, herbalism. Men hon hittade inte en herbalist, hon blev behandlad med lästhörda recept. Såg BOROVOE livmoder (och infusioner och tinkturer, både i träningsläger, och så en). Red borste (det ökar trycket på mig och ger huvudvärk), Euphorbia Pallas, nässlor, jordgubbsblad, ringblomma, citronmeliss, oregano och många andra. Jag såg både färdiga avgifter (Kaukasus, Krim från avgifter myom), så förberett sig.

Men här är det tog en annan ultraljud, och i stället för två hittade en myom, men samma storlek, fanns det två (6 veckor), och även verkade endometrios, kronisk dubbelsidig ooforit, äggstocks dysfunktion, det finns ett avbrott i cykeln.

Endokrinologen lägger hypotyroidism (hormoner shchitovidki i norm eller takt, endast TTG - 4,3 i norm eller grad 4,0). US shchitovidki - patologi avslöjas inte, beredningar av selen utses.

Även i de senaste 3 åren dramatiskt gått upp i vikt (med en ökning av 164 cm - 65 kg, alltid vägde 55-57 kg) i nervsystemet (jag bor i Donbass), den hela tiden (nej, inte äta - zhru) och det finns ingen mättnad.

Det vore önskvärt att lära sig eller ta reda på din åsikt om behandling av en myomi är möjlig eller sannolik eller möjlig att ta bort operativt.

Det är nödvändigt att titta på roten. Kronisk inflammation leder alltid till ovarial dysfunktion. Det drar för en cykelbrott, och sköldkörteln i ett tillstånd av mild hypothyroidism minskar progesteron. Och här börjar myomen att bildas.

Uppgiften är att avlägsna inflammationen, normalisera hormonerna och koppla ihop de antitumala örterna. Självklart spelar levern och nervsystemet en viktig roll.

1. Cyclodinon, 1 tablett eller 30 droppar på morgonen. Kurs - 3 månader.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs från 2-2,5 månader.

Antalet örter som standard anges i matskedar.

Blanda örterna i högst 3-4 dagar, det kan hända att du behöver rätta till samlingen.

2,1. Bevattning är obligatorisk.

- 1 msk. Blanda häll 400,0 ml vatten, koka, simma över låg värme i 15 minuter, insistera 30-40 minuter. Stamma, pressa, sätt till 400,0 ml. För bevattning behövs 150,0 ml varm lösning. Skölj genom alla regler, fyll i lösningen med en spruta eller gummipäron med en volym på 200,0 ml. Ligga ner i badkaret, kasta fötterna på sidan (i kvinnans ställning under förlossningen) och sätt in lösningen i portioner, håll i vardera i 1-2 minuter. I slutet av proceduren suger du en bomullsgaspinne och lägger den över natten.

Bevattning sker från vilken dag som helst i cykeln, 14 gånger i rad. Upprepa nästa cykel.

2,2. Jag rekommenderar att du kopplar Thiophans rektala suppositorier.

3. Prata om din diet.

En känsla av mättnad ges av produkter som svuller "i magen.

Detta kli i första hand, frukter, torkade frukter, flingor, svampar.

Och, naturligtvis, vatten. Eventuell känsla av hunger minskar glaset av vatten, druckit mycket långsamt och med smak. Tänk dig att du dricker gudomlig nektar.

En enkel metod för att minska hungern - en fullständig avvisning av köttdelikatesser, pickles och rökning, och bara korv, korv, korv. Minska mängden salt och du kommer snabbt att må bättre. Förbered det revade äpplet med morötter, kål sallad, ett glas kefir för ett mellanmål.

Digestion förbättrar kryddor Bitter - gurkmeja, ingefära, kummin, fänkål, svartpeppar. De bidrar också till viktminskning.

En speciell produkt för snabb mättnad har alltid varit kål, alla dess typer. Och slutligen ge upp vitt socker. Använd fruktos eller sockerrörsocker. Naturligtvis måste vi gradvis överge produkterna med jäst och bakning.

Så det finns inget att oroa sig för. Någon person kan bota hans aptit!

Och nu, Katya, kommer vi att komma överens om vidare kommunikation om du godkänner att använda dessa rekommendationer och om möjligt de örter som jag är van vid att arbeta med.

1. I nästa brev kommer du att fråga mig att klargöra frågor och berätta om du har lyckats laga alla rekommenderade örter; eller skriv vilka örter som inte räcker till. Under de närmaste 7 dagarna sätter du märket UPDATE (i början av bokstaven, före hälsning) - detta kommer att påskynda svaret på svaret. I framtiden kommer det inte att fungera, och du kommer att få ett svar i den allmänna orderns ordning (enligt platsregler inom 2 veckor).

2. Den andra bokstaven du måste skriva exakt 2 veckor från början av programansökan. Markera UPDATE FOR THE DOCTOR. Ett senare brev kommer också att betraktas som en allmän ordning, vilket är mycket oönskat.

3. Ytterligare korrespondens kommer att regleras av läkaren, utgående från omständigheterna.

4. Slutligen kan du använda SOS-koden. Men bara i en nödsituation, när svaret behövs mycket brådskande! Om webbplatsredigeraren hittar brevet inte så brådskande kommer svaret att försenas.

5. Vi rekommenderar dig att bekanta dig med reglerna för läkarens samråd (vi ber dig att inte kopiera brev, inte skicka tillägg och tillägg etc.) - http://www.staroslav.ru/index944496510.htm

Och nu, LYCKLIGT! Fram till anslutningen! :-)

16.05.17 Tatiana

God eftermiddag, Julia Evgenievna!

I början av brevet informerar jag dig om det med matsmältning och resten har jag en normal! -))) Låg böja till dig med tacksamhet!

För tillfället behöver jag ditt råd till mig och min man.

Jag har en cervical bråck C5-C6, fungerar inte vänstermen och svåra huvudvärk, ofta vänstersidiga, med minsta förändring i vädret.

Nu om mannen: också stark huvudvärk. Hans ultraljud och avslutningen av en MR, och Andrew ultraljud av brakiocefaliska kärl sänds, ultraljudet i hjärtat och njurarna hos min man är också kopplad.

För närvarande dricker Andrei Noliprel-5, Rosart-statin, och nyligen tillsatte doktorn Normodipin.

Min man har också kronisk prostatit.

Sedan igår förbereder jag honom för en dryckssamling: Motherwort 2, Rosehip 1, Plantain leaf 1, Björkblad 1. Jag träffade information om att trycket hos män ofta beror på prostatit? Tryck vi mättes på honom på morgonen och på kvällen skrev jag ner - jag skickar också ett foto.

Tyvärr visade undersökningen att hennes man, förutom njurcysten, bildade en kombinerad hjärtsjukdom, ateroskleros. Intravasal kompression, "orsakad av extravaskulära faktorer", översätts som förträngning av kärl som bär blod i hjärnan. Jag tror att inget exotiskt finns där, förutom detsamma som du, bråka shmorlya. Och detta, i sin tur, utmatningen av livmoderhinnan mellanhjälmskivor i periferin. För bekräftelse måste du göra samma undersökning som du gjorde, Tanya. Men trycket orsakas av en njurcyst, bruten av njurs- och cerebralt blodflöde och hjärtsjukdom. prostatit lägger till en negativ.

1. Mannen. I hans samling tog jag hänsyn till skleros, prostatit, ökat blodtryck. Och samlingen med björkbladet kan du helt enkelt lägga till detta innan du blandar - 1 matsked. blandning.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - från 1,5 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

Blanda örterna i högst 3-4 dagar, det kan hända att du behöver rätta till samlingen.

2. Ljus rektal Thiofan m, kurs - 1 månad.

3. Mikrolysstrålar med Aspen Bark Extract.

Häll den krossade barken med vatten 1:10 och förånga i ett vattenbad till hälften av volymen. Att gå in på morgonen efter en avföring 50,0 - 70,0 ml varmt extrakt. Kurs - varannan dag, 15-18 procedurer.

Och för dig, Tanya, för en radikal förbättring behöver du en hårdvaraförlängning och en brådskande mottagning av kondroprotektorer. Till exempel punktera direkt med Rumalon-kursen; eller börja med ett underbart läkemedel Gelenk Narung.

Samtidigt, gå till LFK och tacka gud att det här är allt på något sjukhus. LFK kommer att släppa den klämda nervrotten och smärta, kommer nummen gradvis att passera. Det viktigaste är en bra specialist.

Förbered 1 matsked / 200,0 ml vatten, drick 60,0 ml tre gånger om dagen, i 1,5-2 månader.

Jag var glad att se dig, jag hjälper gärna!

04/09/17 Lyudmila

Hej Julia Evgenievna.

Skriver du Lyudmila från Mtsensk.

Vi pratade med dig om min man, med multipel skleros.

Behandlas med folkmottagningen Mumiye, propinens tinktur och tinktur av retikulumets livsstil (delphinium) enligt planen.

För närvarande går han inte bra (han lyfter knappt benen), svaghet (vikar i två), benen sväller.

Jag ber dig att hjälpa oss i vår situation.

Sjukdomshistoria (extrakt) bifogades av en fil.

God eftermiddag, Lyudmila!

Ja, jag minns dig bra! Och jag kommer ihåg att jag rekommenderade att du beställer ett ganska stort antal örter på villkor att du skriver dem till mig.

Nu, som jag förstår, dominerar min mans muskelsvaghet. Men han tar också hypotensiv - vad? Vad är hans tryck?

Börja inte med Lustiness hög, men med Mordovenica vanligt, men tinkturer ska vara båda:

- 2 msk hackade frön häll 0,5 liter vodka, insistera 2 veckor på en mörk plats, skaka regelbundet, stam. Börja med 2 droppar 3 gånger om dagen och tillsätt varje dag droppe, droppa till 20 droppar 3 gånger om dagen. Fortsätt en vecka, ta en paus 10-14 dagar. Dosering med ögonpipett, utspädd i 1 msk. vatten. Upprepa kurser efter behov. Titta på trycket. Mindre doser av Mordovnik (10 droppar 2 gånger om dagen) ökar trycket, stort (20 droppar) - lägre.

- 50,0 c Larkspur rot grind grinder, häll 500,0 ml av 40% alkohol, kvarstå i tre veckor, skakning en gång var 2-3 dagar. Stam, drick enligt ordningen "glid":

Börja med 1 droppe / 50,0 ml vatten 3 gånger om dagen. Lägg till 1 droppe per dag för varje möte. 10 droppar droppar i 70,0 ml vatten, 15 droppar redan i 100,0 ml vatten. Gå till 20 droppar 3 gånger om dagen i 100,0 ml vatten och börja en jämn minskning, ta bort 1 droppe från varje mottagning. Kursen är över efter 40 dagar, en paus på 14 dagar.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 fullt bord. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs 1,5-2 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

Blanda örterna i högst 3-4 dagar, det kan hända att du behöver rätta till samlingen.

4. Fiskolja, 1 tsk, tre gånger om dagen, på en bit svart bröd, innan du äter direkt. Kurs - 1 månad.

5. Vitaprinol. Be för honom och besluta antingen till hans förmån eller till förmån för Tiofana.

Fram till anslutningen, Lyuda! Jag väntar!

04/07/17 Julia

Yuliya Evgenevna, hej!

2 av mina barn är inte smittade.

Från behandlingen av stillastående vägrade jag.

Berätta för mig hur man behandlar örter.

ASD hjälpte mig. Jag vill försöka igen.

Kan jag dricka Tiothan, Vetom, ASD?

Jag är ledsen och hoppas att du får antiretroviral behandling !! Och nu är det nödvändigt att stärka immunförsvaren hos båda barnen med örter, eftersom de kan få tuberkulos - Bacillus Koch är i ditt sputum !! Jag skulle lägga till örter i örter i förebyggande doser.

1. Samla örter till barn.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml.

BARN ANNAN FYTODOZES.

- Upp till 1 år av livet - 1/10 av den vuxna dosen (standard infusion av 1 matsked örter eller örtblandning per 200,0 ml kokande vatten).

- Från 6 månader till 1 år - 1/8.

- Från år till två år - 1/7.

- Från 2 till 3 år - från 1/6 till 1/4.

- Från 3 till 4 år - 1/5.

- Från 10-12 år - 3/4.

- Från 12 - fullvuxen.

Kurs - 1,5 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

Blanda örterna i högst 3-4 dagar, det kan hända att du behöver rätta till samlingen.

2. Och du, Yulechka, låt oss tillämpa detta schema:

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 2 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

2,1. Inandningar kallt med ett koncentrat av silvervatten, en stark antiseptisk inuti - en lösning av silver för att dricka. Det är bevisat att silverjoner är effektiva i aids och tuberkulos.

I Medtechnik kan du köpa en enhet, en hushålls jonator för att få vatten och en inhalator, och en bättre nebulisator!

2,2. Tiofana föredrar ett starkt antituberkulöst medel - Vitaprinol, även i oljig lösning. Drick 1 tsk. tre gånger om dagen, kursen - 3 månader.

2,3. Om antibiotika förskrivs till dig, ska Vetom läggas till - i slutet av kursen.

Och om du gillar SDA-fraktionen, var god att gå med!

Din kod BARN (skriv i början av brevet, före hälsning). Håll mig uppdaterad, Yulechka! Jag ska försöka hjälpa dig och barnen!

11/01/16 Victor

God eftermiddag, kära läkarna och redaktörerna på webbplatsen.

Låt mig tacka Yulia Evgenyevna för hennes hjälp vid behandling av min mamma. Vi började dricka örter, som läkaren rådde, vi väntar på bra resultat.

Jag vill också be om hjälp vid behandling av min far, född 1953.

Huvuddiagnosen: prostatacancer stadium IV adenokarcinom mikroacinar) med metastaser i hjärnan. MRI visar 2 foci på grund av vilka paris på vänster arm och delvis av vänstra benet.

I november förra året genomfördes en operation, en bilateral orchiektomi. Från januari 2015 tar vi Bicalutamide 150 mg, den totala PSA föll från 300 till 14, senast - 46 (07.10.2016).

Från kroniska sjukdomar - högt blodtryck, bihåleinflammation. En genyantritis förra gången stör också, zalozhenost en näsa, fördelning.

Jag kommer också att be om råd om lugnande medel. Det finns konstant ångest i fadern, vilket provar och ökar trycket. Kraftigt förändrad livsstil på grund av sjukdom, och mammas sjukdom, påverkar allt nervsystemet.

Tack för din hjälp, jag ser fram emot att rekommendera dig!

Tack och du! Men du är så bråttom att tacka - gräset har just börjat!)))

Här är ett diagram för din pappa, i samlingen tog jag hänsyn till alla dina önskemål:

- 10,0 g krossad torr rot häller 0,5 liter 70% alkohol. Insistera 10 dagar. Drick, lös 1 msk. i 70,0 ml vatten 3 gånger om dagen, 30 minuter efter att ha ätit. Kurs - 1,5 månader, paus - 2 veckor. Byt tinkturen till en annan - mistelvita (se nedan), lägg båda på en gång.

1,1. Avkok av rötterna från Tamus tills tinkturen är beredd:

- 1 tsk hackade torra rötter häll 200,0 ml kokande vatten och simma i ett kokande vattenbad i 30 minuter, dränera. Drick 1 msk varje. 3 gånger om dagen, 30 minuter före måltiderna.

2. Samling av örter (fytoöstrogener hämmar spridningen av prostatacancer).

Rötter: lakrits naken - 1 (exakt efter 10 dagar sänks beloppet till 1 dec.l. och fortsätter), comfrey medicinal - 1; Alfalfa - 1,5, Ginkgo biloba - 1, Galium verum - 2, brev dosering - 2 Humle vanliga - 2, torra frukter rönn röd - 2, skjuter mistel - 1 tsk

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs 1,5-2 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

- 100,0 gr av hackade skott av misteltavla i lös skål, häll 500,0 ml 70% alkohol. Infusera 3 veckor på en mörk plats vid rumstemperatur, skaka ibland. Drick 30 droppar 4 gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kurs - 2 månader.

3. Ljusrektal Thiofan m, 200 mg. Ställ för natten, kursen - 2 månader.

Skölj med örtdekok. Om det är pus kommer det att gå ut.

- 1 msk. hackade örter häll 400,0 ml varmt vatten och koka över låg värme i 20 minuter. Insistera i 15 minuter, spänna och skölj näsan med en spruta med ett munstycke. Kurs - 3 veckor.

Allt det bästa och det bästa för hela familjen! Lycka till! Vi ses snart Victor!

26.10.16 Valeria

God eftermiddag, Julia Evgenievna!

Vid mamma, 66 år, 2 år sedan fanns en cancer i en magsjukdom. Det fanns kirurgi, kemi, strålbehandling.

I slutet av augusti, efter operationen på cryoallonal isolering av lungorna, kände min mamma en kraftig försämring av hennes hälsa. illamående, oupphörlig kräkningar, svaghet, oförmåga att ta vätska och mat. huden blev gul, huden kliar, ögonens vita färgades gul. Urinen är mörk, avföring är ljus. Skarp viktminskning, mer än 10 kg.

MR-resultat: måttlig hepatomegali. Bildning av leverns höga löv med övergången till leverportarna (hepatocellulär c-r?) Mett i levern. MSCT tecken på gallhöjt blodtryck. "Slam" är ett gallblodsyndrom. diffusa förändringar i bukspottkörteln. Cicatricial deformation av rätt njure. ascites.

Läkare ville göra avlopp för gallret från levern, men inte, de skrev det ut, för att de inte ansåg det möjligt.

Höjd - 158 cm, vikt nu - mindre än 50 kg.

Hemma rengöring droppers med Haemodes, Reamberin, Reopolioglikinom, nu sätta Remaxol.

Vi dricker homeopati (på rekommendation av en homeopatisk läkare från St. Petersburg).

Vi ger Vetom, tiofen, soda, peroxid, samling av örter från ascites från dina tidigare rekommendationer på platsen, C-vitamin, färskpressad juice från grönsaker och frukter.

Mamma äter nu bara gröt, barnmat, drycker Nutridrink.

Resultaten av blodprov på 10.18.16 (från 05.06.16 delvis) Thrombocrit - 2,08, ALAT - 121,65, ACAT - 316,75, totalt bilirubin - 445,57, direkt bilirubin - 199,74, gamma GT - 155,59, glukos - 3,55, kreatinin - 58 karbamid - 2,8, totalprotein - 47 kolesterol - 8,13, alkaliskt fosfatas - 617 kalium - 3,02 natrium - 128,61, klor - 90, hematokrit - 36,5, hemoglobin - 120, erytrocyter - 3,92, blodplättar - 318 leukocyter - 4,6, lymfocyter - 15,3, monocyter - 6.1.

Ytterligare information: blodgrupp 1+. cyste av sköldkörteln.

Kronisk gastrit, magsår. arytmi, snabb puls, förändringar i blodtrycket.

Yulia Evgenevna, snälla, vad ska vi för att acceptera från en ascites och hur man stöder en status vid en sådan diagnos? Kan jag lägga albumin? Furosemid fungerar inte, de började ge dykare sedan igår.

Tack, vi väntar på ditt svar!

Om din mamma är enig, måste du söka en operation för att skapa ett utflöde av gallon, koleretic i den här situationen kommer inte bara att hjälpa, men kommer också att skada. Det finns inget annat sätt, Valeria. Gör ditt bästa, varaktigt, leta efter en sådan läkare.

Under tiden ge Mom Phenobarbital, 1,0 g 2 gånger om dagen. Detta kommer att minska klåda, graden av gulsot och låta dig slappna av.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 200,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt till 200,0 ml. Drick 50,0 ml 4 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 1,5 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

2. Halsten. Försiktigt försök att ge 10 droppar två gånger om dagen. Du kan öka till 15 droppar tre gånger om dagen, före måltider. Tillsätt torkade soppor, juice med massa - pumpa, äpple. En separat konversation om sockerbetor. Det är en kardioprotektor med anti-cancer egenskaper. Försiktigt, bara färskpressad och hålls i kylskåpet i minst en timme. Börja med 30,0 ml tre gånger om dagen. Alla aktiviteter kontrolleras av bilirubin var 7: e dag. Kurs - inte mindre än en månad.

2,1. Under tungan är det nödvändigt att droppa lymfomyosot. Börja med 10 droppar tre gånger om dagen. Detta kommer avsevärt att minska förgiftningen.

2,2. Dykare släpper in en dag och kombinerar den med 2 tabletter Veroshpirona.

Men det är halva åtgärder! Jag kommer att upprepa, leta efter en kirurg - avgörande, men verkligt mänsklig, som regelbundet släpper ascitisk vätska.

Och ändå, Valeria. Med sådana siffror påverkar bilirubinförgiftningen hjärnan. Var redo för manifestationer av encefalopati.

Allt det bästa! BRA LYCK!

08/23/2006 Ivan

Hej Julia Evgenievna.

Hittills minskat testosteron, libido och det finns periodisk smärta i prostata och vänster skrotum.

Jag letade efter mycket i frågor-svar, men din inställning är väldigt individuell för alla. Jag behöver absolut din behandling. Hjälp, tack.

Alla har sin egen prostatit!)) Men det finns gemensamma punkter i fytoterapi - det här är lokala förfaranden, utan vilka dricksavgifterna fungerar dåligt. återställande av immunitet efter antibiotika och en grundläggande avvisning av dem. Alla som inte gillar rektala ljus, mikroclysters, återvänder till läkare eller webbplatsen. Behovet av lokal behandling är uppenbart. rinnande näsa eliminera dropparna i näsan; smärta i örat - turundor i örat; konjunktivit - ögondroppar etc. Och vi kommer att börja med restaureringen av intestinal immunitet:

1. Vitlökstinkning.

- Mala på tandpartiklarna av 3 medelhåriga vitlökshuvuden och häll 300,0 ml stark vodka. Insistera 10 dagar i mörkret. belastning, vrida ut. Drick 30 droppar i 1 msk. mjölk, tre gånger om dagen, 15 minuter före måltid. ELLER använd tinkturen av AllilSat. Kurs - 1 månad.

2. Samla örter för att dricka.

Slip gräset jämnt till 2-3 mm, rötterna och frukterna - upp till 3-5 mm, jämnt blandat.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad, under locket, 15 minuter. Ta bort och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 1,5 månader.

Beloppen anges som standard i matskedar.

2,1. Trybestan, drick 1 tablett 4 gånger om dagen. Kurs - 1 månad.

3. Lokal behandling.

Mala till ca 3 mm, blanda.

- 1 tsk Blanda häll 100,0 ml vatten, koka upp, låt koka över låg värme i 15 minuter, insistera på 30-40 minuter. Stam, vrida ut, tillsätt till 100,0 ml. Förfarandet bör utföras efter avföring. En varm infusion av 70,0 ml uppsamlas i en gummipäron av samma kapacitet och injiceras rektalt. Efter proceduren tar det 15 minuter att hålla knä-armbågens position eller hållning på ryggen med upphöjda och slutna ben så att lösningen inte läcker ut. Kurs - 14

3,1. Vid slutet av kursen, gör en PSA, urin, blodprov och gå till ljus Tykveol OR Tiophane, 200 mg.

Alla kommer att bestämma ditt hälsotillstånd och test.

Undvik alkohol, kryddig och kryddig mat och kryddor under behandlingens varaktighet. snabbkaffe. Att dricka buljong Havre.

Bra start, Ivan!

För att ställa in feedbacken, sätt de första 10 dagarna i början av brevet, före hälsning, markera UPDATE. I framtiden kommer det inte fungera, men alla upprepade brev kommer automatiskt till doktorn.

25.05.16 Julia

Hej Julia Evgenievna.

Jag är 39 år gammal. Höjd - 167 cm, vikt - 70 kg.

Jag hade polyper, tre gånger, skrapad.

Den sista tiden skrapade i september 2013. Därefter sa doktorn att de skulle dricka hormoner ständigt, eftersom de växer cykliskt, var sjätte månad för att göra ultraljud på polypenna (innan de dricker i sex månader). Jag har druckit piller sedan dess.

I november 2014 hittades en nod på livmoderns baksida. Att förskriva blev ingenting, som endast observerades, att göra eller göra USA och analys av ett blod. Noden växer långsamt.

I år bestämde jag mig för att dricka Badan tillsammans med Peony-tinkturen, torkade och tamponger (såg i 8 veckor).

Det näst sista resultatet av ultraljud: nod 40x35. Och före den sista studien började ultraljudet redan dricka örter, drack två veckor och fortsatte ultraljud, resultatet: en nod 37x39. Läkaren sa att myom inte växer, blodprov är bra, sägs komma inom 8 månader.

Jag läste i JOE om Borovoy livmoder, att många behandlar myom för henne. Men det är hormonalt, och jag dricker hormoner, jag är rädd för att kasta dem, så att polyper inte växer igen. På Internet Ineta hittade din webbplats, bestämde sig för att skriva.

Vad ska du rekommendera mig, vad ska jag göra? Tacksam på förhand.

Du tog Salomos beslut - både hormoner och örter. I det här fallet är jag glad att informera dig om att Borovoy livmoder inte innehåller fytoöstrogener eller fytoandrogener, och kan användas tillsammans med kocken. Lugnt fästa det på den samling av örter som du redan dricker.

Tinktur eller infusion, välj:

- 50,0 gram krossade blad (5 matskedar) av nötköttet häll 500,0 ml högkvalitativ vodka, insistera 2 veckor på en mörk plats, skaka periodiskt. Drick 30 droppar 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs - 2 månader.

- 2 msk hackad upp till 2-3 mm blad Boromi häll 2 koppar kokande vatten, täck, wrap och insistera i 15 minuter, påfrestning. Drick 100,0 ml 4 gånger om dagen, 30-40 minuter före måltid. Kurs - 2 månader.

Du kan bifoga den lokala behandlingen i form av stearinljus till Thiophan, se tillverkarens hemsida); bevattningar med örter, till exempel ankariterna krypande, Raps of the Common, Swampens Swamp, Ayr of the Marsh, infusionen av roten av den Stora Burdocken. Och i någon samling lägg till Sporysh eller Khvoshch-fältet. Det finns många alternativ, Yulechka!

Du kan göra det! BRA LYCK!

25.05.16 Elena

I december 2015 upptäckte de en onkologi.

MSCT i bukhålan av 20.12.2015: hepatomegali. fettdegenerering av levern. Intraperitoneal lymfadenopati. ca av levervinkeln i tjocktarmen med proliferation på duodenum och bildandet av en fistulous kurs.

I februari 2016 var hon sjukhus för behandling.

Datum för transaktionen: 03/02/2016. Laparatomi, provmobilisering av högra sidan av tjocktarmen. Införande av ileotransversoanastomos.

Diagnos av sjukhuset (Februari 2016): Cancer av leverböjningen av tjocktarmen i tredje graden. Steg: T4NxM0.

Komplikationer: svår anemi, 12-peristovno-fistelfistel.

Associerade sjukdomar: lymhostasis i nedre extremiteterna.

Histologisk undersökning, cytologi från 03.02.2016: i smuts från sedimentblodet med tecken på hemolys, några dystrofiskt förändrade mesotelceller.

Behandling: Endast kirurgisk.

27.02.2016 vid urladdning från sjukhus, blodprov: Hb - 104, er - 3,6, bilirubin - 14,93, protein - 43,8.

Hemoglobin reduceras, upptas på sjukhuset genom blodtransfusion och erytrocytmassa. Höj till 80-90.

30/03/2016 vid utskrivning, blodanalys: Hb - 81, er - 10 * 12 / L, bilirubin - 4,8 mmol / l, protein - 43,9 g / I, karbamid - 9,5 mmol / l.

Efter 2 veckor föll hemoglobin:

11.04.2016, vid inträde, blodprov: Hb - 54, bilirubin - 3,8 mmol / l, protein - 45,7 g / l, urea - 9,7 mmol / l.

MSCT bröstkorgen hos 2016/04/05: attribut formationer mellersta och lägre lober av höger lunga och den nedre loben av vänstra lungan, troligen sekundära tecken mts c-r lever vinkel kolon).

Från 16 maj till 20 maj 2016 genomfördes den första kuren av kemoterapi med läkemedlet Ftoruracil. Har överfört väl: en ökning av kroppstemperaturen från 16 till 25 maj är mycket sällsynt, inte högre än 37,2. Leukocyter i normalt, något "påverkat" hemoglobin - föll till 85.

Allmänt tillstånd från 04/25/2016: stabilt med hemoglobin 80-86 och över.

För att bibehålla hemoglobin tar jag normalt järnberedningar (tabletter, kapslar), produkter som innehåller järn, men hemoglobin minskar med jämna mellanrum. Det är vettigt att behålla hemoglobininjektioner hemma, kanske att förändras: drick en kapslingskurs (3-4 månader), byt till injektioner (1-2 månader)?

Jag hoppas verkligen på förberedelsen av Thiophan. Men i ljus blir det mycket problematiskt, eftersom en stol under dagen (inklusive på natten) är frekvent, 8-12 gånger om dagen. Och ofta inte bildade. Kanske finns det Thiophan i droppar, kapslar?

Acceptera vår mest uppriktiga och djupa sympati och i framtiden oroa dig inte för uppställningen. Du kommer att få ett svar inom några dagar (för detta i början av brevet, före hälsningen, sätt kodordet onkologi).

Låt oss tänka tillsammans och börja med anemi. Nej, det är nödvändigt att stimulera benmärgen själv och först öka nivån av ferritin till en medelhastighet. Endast injektioner kan göra detta. Välj, Lena, du behöver mellan Erythropoietin och Ferrum lek / Venofe / Firinzhekt. Och då är det lätt att hålla en hemodiit, på sommaren är det lätt; och drick olika siraper med 2-valent järn. Det är lättare att tolerera. Och sedan stärker diarré järnberedningarna själva för att dricka!

ödem orsakat av stora lymfkörtlar i bukhålan. Det är de som blockerar vägen ut ur lymfan. diarré kommer att vara tills fisteln elimineras och tarmarna accepterar inte förlusten av deras del. Allt detta kräver enorma styrkor. Låt oss börja på detta sätt, och detta hjälper dig bara med kemoterapi:

- 50,0 gram krossade rötter häll 500,0 ml 70% alkohol eller apotek Aseptolin (du kan använda apotekets tinktur Ovsa!). Insistera på en mörk plats, i en tätt sluten behållare, i 10 dagar, skaka regelbundet. Drick 25-30 droppar 3 gånger om dagen, före måltid, i 2 månader.

Krossa råvarorna jämnt till 2-3 mm och blanda jämnt.

- 1 msk. Blandningen häll 200,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka upp. Tumla på låg värme eller kokande vattenbad under locket i 15 minuter, insistera en timme. Stam, pressa, tillsätt till 200,0 ml och i varje servering infusera 1 kof.l. Befungin! Drick 70,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs - 2 månader.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

2,1. Tiofan. En värdig antioxidant, det produceras i Novosibirsk i form av både ljus och pulver, som måste planteras med vegetabilisk olja. Jag tror inte att du kommer att ta det bra med en sådan diarré. Det finns kapslar och 0,2 gram, jag tror att de är mindre aktiva.

Kissels med spenat, näsjuice, ris och blåbärbuljonger; Apotek extrakt av psyllium, näsjuice (producent Biolit, Tomsk); inte rostade rätter från levern (pate), och var inte rädd, de visas bara vid leversjukdomar; frukt av jordgubeskog (torr för framtida användning!). Uteslut bröd, bakverk och allt som kan innehålla jäst; liksom sötjuice, mineralvatten med gas.

Vi behöver sorbenter, till exempel Carbohit, Rekitsen RD; blå lera.

3. lokalt Det är nödvändigt att stoppa tillväxten av metastaser och samtidigt minska lymfkörtlar.

- 20,0 gram rötter, krossas till spannmål, häll 200,0 ml 60% alkohol i 14 dagar, skaka periodiskt. Stam, drick 15 droppar, löst i 70,0 ml vatten, två gånger om dagen. Kurs - till 2-3 veckor.

- Blanda 1: 2 tinktur och medicinsk ricinolja, slå. Applicera på magen på natten.

Håller du med en sådan plan, Lenochka? Jag väntar! Fram till anslutningen!

06.04.16 Oksana

Hej Julia Evgenievna.

Verkligen jag behöver ditt råd.

Jag har en sjuk moster, en diagnos: Hudens melanom, metastasering mot parankymen av båda lungorna, axillära lymfkörtlar till höger, höger iliac-del.

Läkare har redan nekat det. Hennes rygg gör ont dåligt, metastasen under hennes arm växer väldigt mycket. Nu får behandling inte något. Dricka bedövningsmedel, Euphorbia pallas och tinktur Aconite jungar, men ingen förbättring.

Jag skulle vara tacksam för dig för din tid.

Tyvärr är det nu inte nödvändigt att förvänta sig en seriös förbättring ((Vi får inte tillåta försämring, vilket enligt min mening är nödvändigt:

1. Tinktur av roten Zhen-shen, apotek. Drick på morgonen och till lunch för 7-10 droppar, i en månad.

2. Lägg till en samling örter för att dricka.

Krossa råvarorna jämnt till 2-3 mm och blanda jämnt.

- 1 fullt bord. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka upp. Tumla på låg värme i 15 minuter, häll i en termos, låt ånga och insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs - 2 månader.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

3. lokalt Gör smör.

Rötterna till Sabelnik-träsken, blodbadläkemedel, Bedridge Saskatoon (kan ersättas med gräs, men ta dubbelt så mycket). Mala till spannmål, ta i lika stora mängder och häll 1: 5 med vegetabilisk olja. För att sätta på natten i ugnen, värmd till 70 grader, insistera på värmen, dränera. Förvaras i kylskåp.

Före användning, blanda 1: 2 med Jungar Aconite-tinktur och applicera på alla synliga foci av tumör och lymfkörtlar - två gånger om dagen, i 3 veckor.

4. Smärta i ryggen. Försök att applicera en färdig grädde Comfrey officinalis serie 911.

Detta, Oksanochka, ett minimum! Nu vår, låt moster hjälpa unga gröna krafter, te från njurar och löv, och var noga med att fästa förberedelsen av Tiophane i pulver. Producerad i Novosibirsk, tel. +7 38322915488.

Det är allt för nu. Jag kommer gärna hjälpa dig på något sätt.

BRA LYCK! Vi ses snart!

24.02.16 Svetlana Alexeevna

Kära Julia Evgenievna!

Höjd - 180 cm, vikt

110 kg. Medeltrycket är 130/85, pulsfrekvensen är upp till 80 bpm.

För 16 dagar sedan släpptes jag från sjukhuset (första gången) med diagnos: godartad prostatahyperplasi, prostatavolym - 92 cm. Drift - trokarcystostomi (dränering fungerar tillfredsställande).

Sjukhuset tog ingen medicinering.

I urologens riktning drabbade distriktspolykliniken antibiotika (Monural och Ciprofloxacin) och tar Omnik och Phytolysin.

Dessutom dricker dessutom dagligen Thiofan 2 g, oljig lösning, 1 tesked och ljus 1 bit på natten.

Tyvärr går inte urinen naturligtvis - för idag redan 20 dagar.

I Mochesbornik går utan problem.

Kära Julia Evgenievna!

Vi ber dig att hjälpa: hur man bota prostata och, viktigast av allt, för att undvika operation! Det finns trots allt sådana fall. Kanske, dessutom, växtberedningar att dricka!

Hej Svetlana Alekseevna!

Jag hoppas verkligen på örter, särskilt kvinnor. Idag är det bevisat att de, vilket minskar nivån av "dålig" testosteron, minskar kirtlens storlek.

- 1 msk. Blandning av krossade rötter och frukter häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme och koka sedan. Tomat på låg värme i 15 minuter, häll 1 msk. blandning av örter, koka och häll i en termosflaska. Släpp av ånga och fortsätt i 1,5-2 timmar. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltider, i små sippor. Kurs - 1,5 månader, PSA-kontroll.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

2. Microclysters med Chaga.

- 1/2 kopp hackad svamp häll 3 glas varmt vatten (inte mer, och inte mindre än 50 grader) och insistera på termos under dagen. Stamma, vrida ut. Infusionen kan lagras och användas i 3-4 dagar. För mikrocykler är 50,0 ml varm avkok nödvändigt. Förfarandet bör utföras efter avföring. En varm infusion av 50,0 ml uppsamlas i en gummipäron av samma kapacitet och injiceras rektalt. Efter proceduren tar det 15 minuter att hålla knä-armbågens position eller hållning på ryggen med upphöjda och slutna ben så att lösningen inte läcker ut. Kurs - 15 rutiner under den aktuella månaden och upprepa nästa.

3. Rektala suppositorier Tyqeol, på morgonen och på natten på lediga dagar i månaden. Kurs - 2 månader.

4. Näring har stor kunskap - att begränsa köttet och inte steka, men att baka. föredra fisk, skaldjur, juice av kål, betor, morötter, grönt äpple; bakade grönsaker, särskilt pumpa, zucchini, aubergine. Gröt på vatten från havre, polby, bovete, pärlbyg. Undanta användningen av bakning och jästbröd. Och att inte tillåta förstoppning. Jag tror att allt kommer att bli bra!

BRA LUCK till oss! Med den kommande 8 mars, Svetlana Alekseevna!

13.01.16 Konstantin

Hej, kära Julia Evgenievna!

Min pappa är 61 år gammal.

I oktober 2015 diagnostiserades han med bukspottskörtelcancer, stadium 4 med metastaser i levern. Detta åtföljs av mekanisk gulsot. Efter alla tester gick vi till det regionala onkologiska centret. De försökte lägga en ventil för att ta bort gulsot, men kunde inte förstå, på grund av tumören. Vi skickade hem och sade att de inte kunde hjälpa.

Efter det försöker vi läka på egen hand. Vi tog läsk i tre veckor. Nu (från 11.01.16) började ta Thiophen-m (i oljig lösning), klosterkollektionen (Father George, 16 örter), i stället för te i en del Chagu.

I allmänhet försvinner tillståndet, förlorat ca 20 kg på 2,5 månader - nu har vikten återgått till normal, ca 59 kg. På grund av svaghet började jag ligga mest, trycket är lågt, det kliar konstant. Det verkar som att det inte skadar mycket, men det är svårt att flytta (det står svaghet i benen, huvudet snurrar). Stämningen är naturligtvis dålig. Nyligen (sedan nytt år) är magen uppblåst på grund av vad den inte kan äta normalt. Aptit men inte stark, men det finns, men igen, hur man äter med en "full" mage.

Hjälp, snälla, än du kan, för bara 61 år. Jag förstår att detta inte kan botas, men det är möjligt att stödja på något sätt. Läs någonstans att tinkturen av Rhodiola Rosea och Peony hjälper till med gulsot, är det?

Släktingar säger att det inte är nödvändigt att förstöra det med en stor uppsättning örter, säger de och så hårt. Jag har, efter att ha läst många överklaganden och svar på dem, tror att det tvärtom är nödvändigt med stark motstånd ("tryck") på sjukdomen.

Rådgör med hur man hanterar näring och vilka andra örter kan tas, och viktigast av allt, kan vi alla gå ihop? Eftersom det är en brådskande sak, kan jag chatta med dig via e-post?

Tack på förhand.

Det första du behöver göra är att ringa till en distrikts doktor och be om recept på Phenobarbital, vilket i en mängd av 1,0-1,5 gram per dag omedelbart minskar gulsot och klåda. klåda och gulsot orsakas av ackumulering av bilirubin under huden. Till stor ånger, kolagogue kan inte tas, de kommer att ytterligare stärka gulsot - gallret är blockerat av en tumör i bukspottkörteln! I bukhålan samlas edematös vätska, det här är de så kallade ascitesna.

Situationen är allvarlig, men du kan äta lite allt, utom stekt, grovt bomulls- och jästbröd. Digestion av mat kommer att förbättras - Mezim eller Creon, Penzinorm, Pankreatin. Den gyllene roten i tinkturen kan ges enbart för att upprätthålla styrka, men mycket mer korrekt är en annan rot:

- 50,0 gram krossad rot häller 0,5 liter kvalitetsvodka, insistera på en mörk plats i 2 veckor, skaka regelbundet. Stam, drick 30 droppar 3 gånger om dagen, före måltider. Den sista mottagningen är 5 timmar före sänggåendet. Tillfälligt, Kostya, sätta tinkturen i samlingen av 1 tsk. krossad röd rot. Och leta efter en speciell rot för denna cancerposition - Iris blek blek.

2. Samla örter för att dricka.

Krossa råvarorna jämnt till 2-3 mm och blanda jämnt.

- 1 msk. Blandningen häll 200,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka upp. För att simma på låg värme i 15 minuter, insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt till 200,0 ml. Drick 70,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs - 2 månader.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

2,1. Klar måltid (mjölk tistel mjöl), ät 1 tsk. 4-5 gånger om dagen, drick en sipp vatten. Vattnet är begränsat till ett minimum så att ascites inte byggs upp.

2,2. Livslängden är hög, anti-cancer och decongestant. Stel. Var försiktig, gift. Överstiga inte dosen!

- 1 tsk krossat torrt gräs eller rot häll 300,0 ml kokande vatten och koka på låg värme i 20 minuter. Stam. Drick 1 msk varje. 4 gånger om dagen. Återstoden är att fukta 3-lagsgasbindningen och lägga den på leverområdet två gånger om dagen, i 1-1,5 timmar. Kurs - 3 veckor.

3. Jag anser att det är nödvändigt att göra rensande enemas. En läkare kan, och borde, skicka en sjuksköterska till huset. Första gången kommer hon att visa, vidare - sig själva.

3,1. Efter 5 sådana enemas är det nödvändigt att fortsätta mikroclyster. Det finns inga andra sätt att minska ascites och påverka kroppen, förutom droppare.

- 1 msk. Blanda häll 100,0 ml vatten, koka upp, låt koka över låg värme i 15 minuter, insistera på 30-40 minuter. Stam, vrida ut, tillsätt till 100,0 ml. Förfarandet bör utföras efter avföring. En varm infusion av 50,0 ml uppsamlas i en gummipäron av samma kapacitet och injiceras rektalt. Efter proceduren måste du ligga på ryggen i 15 minuter med dina ben upp och stängda så att lösningen inte läcker ut. Kurs - 10 rutiner.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

4. Lymfomyosit, 5 droppar under tungan, tre gånger om dagen, i en månad.

Under behandlingen, och nu kommer ett antal frågor att uppstå. Och nu - hur förstår du mig, Kostya? Skriv till adressen från vilken du fick detta brev, du behöver inte vänta på att webbplatsen öppnas.

10/26/15 Irina

Kära Julia Evgenievna!

Jag vädjar till dig för första gången, jag ser väldigt mycket fram emot din hjälp.

39 år, det finns ett barn på 15 år.

menstruation från 11 år, rikligt, börjar smärtsamt.

Nyligen diagnostiserade följande sår. Ultraljudet i bäckenorganen (den 16: e dagen av cykeln) visade: ett flertalet myom i livmoderkroppen, 7 veckor. I tjockleken på den bakre väggen är den intramurala submucösa noden 20 * 20 mm, två sammanslagna intramurala subserosalaggregat med en total storlek av 38 * 24 mm. Cervical kanal utan funktioner, många cyster 4-6-10-13 mm i diameter. Höger äggstockar - folliklar 5-7 på snittet, diameter 5-15 mm. Den vänstra äggstocken - folliklar 7-8 på snittet, diameter 4-8 mm. Fri vätska i lilla bäcken upp till 15 mm. Fokal endometrial hyperplasi, endometrie tjocklek upp till 13 mm.

Det finns erosion av livmoderhalsen.

En smet bra (så doktorn har sagt eller sagt), en cytologi utan egenskaper.

cykeln blev instabil, något reducerad (från 28 dagar till 25-26).

Efter behandlingsperioden visade sonografi 2011: bröstkörtorns struktur utan patologiska förändringar.

I juli 2015: körkroppens struktur motsvarar åldern och fasen av menstruationscykeln, består av en fettfri och glandulär komponent. Det fanns inga tecken på nodalformationer. Protokoll utökas inte. Enstaka cyst till höger i 6 timmar.

Mammologen har utsett eller nominerat: mastodinon, Ascorutinum, Magne V6.

Gynekologen rådde ultraljud av bäckenorganen en gång om året och dricker te, vilket bromsar tillväxten av fibroider (utan specifika egenskaper).

Vad kommer du att råda? Vill inte låta fibroid lösas. Jag hörde att gräset är bra med det. Är det möjligt att kombinera mottagningen av örter och ta mediciner som föreskrivs av en mammolog?

Och en annan fråga: är det i mitt fall framställning av Thiophanum, och om det visas hur lång och i vilken dos (0,1 eller 0,2 g suppositorier)?

Här måste du göra din hälsa, inte titta!

- Häll 500,0 ml vodka i 3 veckor på 25,0 gram krossat bovint livmoder och röda borstar. Skaka kraftigt varannan dag. Stamma, häll igen 250,0 ml vodka. Klar tinktur att dricka 1 tsk. 3 gånger om dagen, paus - endast för månadsvis. Kurs - 3 månader.

Krossa råmaterialet jämnt till 3-4 mm och blanda jämnt.

- 1 msk. Blanda häll 300,0 ml kallt dricksvatten i en timme, koka upp. För att simma på låg värme i 15 minuter, insistera en timme. Stamma, pressa, tillsätt upp till 300,0 ml. Drick 100,0 ml 3 gånger om dagen, före måltid. Kurs 1,5-2 månader, kontroll av ultraljud.

- 1 msk. Blanda häll 400,0 ml vatten, koka, simma över låg värme i 15 minuter, insistera 30-40 minuter. Stamma, pressa, sätt till 400,0 ml. För bevattning är 150,0 ml varm avkok nödvändigt. Douche av alla regler som ligger i badrummet, kasta benen på sidan (i kvinnornas position vid förlossningen), inte mindre än 10 minuter. I slutet av proceduren suger du en bomullstampong med samma sammansättning. Sätt tampongen över natten och upprepa nästa cykel.

Antalet örter anges som standard i matskedar.

3,1. Rektala suppositorier av Thiophanum, 200 mg. Ställ för natten, 2 månaders kurs.

3,2. prozhesthestel, sätt på bröstet enligt instruktionerna.

Detta är systemet med komplex terapi, Ira, som kommer att sammanfalla med utnämningar av andra läkare.

Om något inte är klart skriver Irochka ett brev med noten UPDATE (i början av brevet, före hälsningen).


Relaterade Artiklar Hepatit